Miért nézi le a többi orvosfeleség azt aki otthon tud maradni 8 éves gyermekével és a családról gondoskodik?
Szerintem a végzettséghez, semmi köze nincsen. csupán féltékenyek, hogy az ő férjük nem keres esetleg olyan jól, hogy eltartsa a családját.
Legyél rá büszke, hogy nem kell dolgoznod. Régen is ez volt. Az apa dolgozott, az anya nevelte a gyerekeket, vezette a háztartást.
Az meg mit jelent, hogy az bolti eladó az nem egy szakma?!
Gondolom, te egy agysebész vagy. Szánalom. Féltékenység!!!
Én sem tudom ezt az életet elképzelni, már bocs.
Gyerek 4-ig iskolába minden nap nem takaríthatsz főzhetsz annyit, hogy ne unatkozz. Apa robotol gyereket alig látja míg te unatkozol, valahol szerintem sem normális.
Másrészt azt sem tudom elképzelni hogy valakinek ne legyen igénye a továbbtanulásra akkor már.
"Régen is ez volt. Az apa dolgozott, az anya nevelte a gyerekeket, vezette a háztartást."
Igen csak régen a nőnek ott voltak az állatok, ami ma nincs. Nem volt mosógép, porszívó stb akkor tényleg el lehet ezekkel egész nap munkálkodni.
Én magasról tennék arra, mások mit gondolnak, ha a férj és feleség közös döntése mindez, és a feleség ki tud ebben a szerepben teljesedni, nincs igénye másra.
Lenézni akkor nézheti le bárki is, ha az adott illető rettentően szűklátókörű, de valószínűleg inkább féltékeny, amiért bolog(abb) családot lát a sajátjánál. Ez van, az emberek már csak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!