2 év körüli gyerek, akkor is sír/mászkál éjjel, ha nagytesóval együtt alszik?
Gondolkozom, hátha ez megoldaná a problémát. Egyelôre külön szobában alszanak, és ezt praktikusnak us gondoltam, legalább a nagyot nem zavarja. De hátha jobban aludna a kicsi vele.
Vagy hülyeség? Van valakinek tapasztalata?
Nagyon sokat kel a kicsi, kb. 2 óránként, és már mindent kipróbáltam, hogy ne tegye.
Hát passz... amúgy 2 perc alatt visszaalszik ha odamegyek és megnyugtatom.
Nem beszél, nem tudom mi a baja. ( de családi örökség lehet, a nagyobbik is pocsék alvó volt :))
Szia!
Én a nővéremék példáját tudom felhozni, náluk ez bevált!
Náluk úgy alakult, h a nagy velük aludt egy szobába, mikor jött a teso. A nagyot nem akarták még ezzel is terhelni, h atteszik másik szobába, ezért a kicsi került egyedül külön szobába. Aztán ahogy bővült a ház lehetőség adódott a lanykakat egy szobába tenni. Addig a kicsi nagyon rossz alvó volt, sokszor kelt.éjjel, de amint egy szobába kerültek megszűntek a kelesek.
Esetleg próbáld ki ideiglenesen, ha van rá mód, esetleg egy utazoaggyal a kicsit betenni a nagyhoz.
Hú ez jó hír :)
Ki fogom próbálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!