Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak én vagyok kritikus vagy...

Csak én vagyok kritikus vagy ez szerintetek is gáz?

Figyelt kérdés
Ideköltözött a környékre egy új pár a kislányukkal. A csajszi( 5 éves ) nagyon aranyos, közvetlen, barátkozós , a gondom az apukájával van. Kigyúrt, kopasz, tetkós ember amivel még nincs semmi problémám viszont az zavar engem,hogy szinte kivétel nélkül félmeztelenül jön le a játszótérre is a kislánnyal. Nem köszön, a gyerekeknek háttal leül a homokozó szélére és fintorogva lenézően figyel ha valamelyik gyerek hisztizik valami miatt. A múltkor pedig kihozott magával egy tányér palacsintát és elkezdett ott a homokozó szélén enni. Az egyik kisfiú meglátta és odament mire teli szájjal visszahesegette az anyukájához. Én ezt nem tartom normális dolognak, itt ha valaki hoz valami nyalánkságot akkor úgy hoz, hogy a többi gyerkőcöt is meg tudja kínálni belőle de felnőttet még nem láttam így "zabálni" a gyerekek előtt. Most csak én vagyok nagyon kritikus vagy szerintetek is úgymond bunkó a kedves apuka?
2014. aug. 8. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Ne foglalkozz mással,legalább foglakozik az gyerekével. Hány apa még azt sem tudja hol van a gyerek kedvenc játszótere.
2014. aug. 8. 13:12
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
apuka nincs tisztában vele hol mit illik és mit nem illik. mi a játszótérre mindig viszunk kekszet vagy ropit, hogy ha én gyerekem "kunyerál" meg tudjam kínálni a másikat is, akitől kért. félmeztelen? akármilyen meleg van, utcára, közterületre normálisan fel kell öltözni. gáz a pasas. de mit tehetnél? :/
2014. aug. 8. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Hát, tulajdonképpen szíve joga ott és azt enni amit akar, de szerintem is bunkó.
2014. aug. 8. 13:14
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Valóban elég bunkó szegény.
2014. aug. 8. 13:16
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

Az én férjemnek eszébe nem jutna palacsintázni a játszótéren:/

Nem menne ki meztelen felsőtesttel:/

2014. aug. 8. 13:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
hát nem túl illemtudó...
2014. aug. 8. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
66%

Úgysem tudsz mit csinálni,de úgy látszik az etikaórákat ellógta az iskolában.

Valóban furcsa,nem méltó viselkedés ez.

2014. aug. 8. 13:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Etikett és nem etika.

Egyébként apuka tényleg bunkó. Az, hogy leviszi a gyerekét a játszótérre, még nem mentség az ilyen viselkedésre.

2014. aug. 8. 13:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Már majdnem kikeltem magamból a kopasz kigyúrt tetkós pasik védelmében (mert gyermekeim apja is ilyen), és még játszótérre is viszi őket, de fel szokott öltözni, és nem szereti a palacsintát :D, illetve gyereket nem megetetni halálos bűn a szemében. Csak annyit tennék hozzá, hogy gyökér a pasi, de ez nem feltétlen (csak) a kinézetével függ össze. Megtehette volna ezt ingben, nyakkendőben, ecsetfrizurával is.
2014. aug. 8. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!