Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Repülőút két évessel gondolkoz...

Repülőút két évessel gondolkoznátok velem?

Figyelt kérdés
Vele még nem repültünk, csak nélküle. Mit vigyünk? Eléggé nyugis, szemlélődős, csendes-ülős lányka. A repülőút nagyon rövid, 2 óra, plusz utána 1 óra vonatút a végállomás. Apa konferenciára megy, a délelőttöket kettesben töltjük majd, délutántól leszünk hármasban. :) A repülőre mit jó vinni, és hogyan pakoltok neki? Olyan hülye vagyok a pakoláshoz, valami mindig kimarad, segítenétek pár listával? Örök hála!
2014. aug. 4. 08:17
 1/2 anonim ***** válasza:

A 3 órás utazáson kívül a odautazás,becsekkolás+átszállási időszakot is nézd (így már kb.5-6 óra). Én ezt kis esernyőkocsival lehetőleg alvásidőben tenném, könyv, pici játék a figyelem lekötésre. Gyógyszer. Mindenből pici,kevés ne kelljen sokat cipekedni. Én inkább ott venném meg a piperecuccokat a legközelebbi drogériában.

Kellemes utazást!

2014. aug. 4. 08:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! :) A lányunk 11 hónapos kora óta (azaz bő egy éve) nem aludt el soha babakocsiban, akármilyen fáradt is volt, úgyhogy erre nem merek kalkulálni. Viszont cserébe nagyon jól leköthető. Könyvekre, ceruzákra gondoltam. Valóban igazad van - a piperecuccokat ott fogjuk megvenni. :)
2014. aug. 4. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!