Meddig vagytok kint és mikor alszik el a két év körüli gyereketek?
Figyelt kérdés
A kisfiam kétéves múlt múlthónapban!!
Olyan 6ig kint vagyunk bejövünk vacsizunk! Aztán megfürdetem! Az időpont attól függ mennyire nyűgös! De 7-8 között szokott fürdeni!
Aztán kakaót kap és van hogy el is alszik! 9kor legtöbbször már alszik!
Azért érdekel ki meddig van kint az ilyen korú gyerekével mert az utcánkban van két ilyen körű kisgyerek és ők még 8 után is kint vannak! Vagy csak én vagyok ilyen fura vagy azok az anyukák... Nem tudom!! A kisfiam már most édes deden alszik a kislány a szomszédban meg kint kiabál és motorozik!
2014. júl. 31. 20:24
11/12 anonim válasza:
2 éves és 2 hónapos a fiam, ha este lent vagyunk barátokkal vagy apuéknál, akkor is fél 8-kor fürdés van és 8-kor alvás. Reggel csana, 7-kor kel, úgyhogy le kell feküdnie időben.
12/12 anonim válasza:
7 fele igyekszünk hazajönni, Vacsi, fürdés, tápszer, alvás. Kb 3/4 9-kor kerülnek ágyba, reggel is ekkor kelnek. (én majd az ovis keléstől tartok, de van még egy év, gondolom csökken az alvásigényük, vagy valahogy még korábra kell hozni az esti dolgokat, csak ez nagyon jól bevált, együtt ebéd, együtt vacsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!