Elvárható egy közel 4 éves gyerektől, hogy délben hagyjon fél órát pihenni?
Figyelt kérdés
8 hónapos kismama vagyok, délben már nem alszik a gyerekem, én meg roskadok össze a fáradságtól meg hogy egész nap ugráltat. És amíg nem kiabálok, az istennek nem érti meg, hogy hagyjon picit. Tudna addig játszani, rajzolni, könyvet nézegetni, de inkább direkt jön piszkálni :((( és már úgy szégyellem magam, hogy minden nap emiatt üvöltözök vele. Régen olyan türelmes meg strapabíró voltam.2014. júl. 30. 14:21
11/11 anonim válasza:
nálunk a mesenézés vált be ilyenkor
négy éves volt pont a fiam,amikor megérett arra,hogy ne piszkáljon,ha alszok
én éjszaka is dolgozok,és amikor reggel hazaérek,és nincs ovi,vagy beteg a gyerek,akkor úgy szoktam megoldani,hogy gyorsan elrendezem,adok neki reggelit,öltözés,pisi,stb,aztán kapcsolok neki egy mesét,egy hosszabbat,mint verdák,vagy repcsik vagy ilyesmi.ő megnézi a mesét,én addig alszok mellette,és amint vége,felébreszt.így egy jó órát tudok pihenni,és bírom utána az egész napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!