Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szokik le magától a...

Hogyan szokik le magától a ciciről és az éjszakai felkelésektől a gyermek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 21:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként ez hülyeség a sok átüvöltött éjszaka stb, mertha megérik rá idegrendszerileg egyszerűen átteszed és kész. Nyilván este ott maradsz vele, meg néha átfog menni közétek, de semmiféle átüvöltött éjszaka nincs. Mi a cumival próbálkoztunk, és amikor előszőr elvettük kimondottan nagyon sírt utána megvigasztalni is alig tudtuk, rá pár hónapra meg simán belenyugodott. Lehet, hogyha most áttennéd sírna de pár hónap múlva simán át fog szokni.
2010. jan. 9. 22:07
 12/25 anonim ***** válasza:
26%

Tisztában vagytok vele, miről beszélünk? Az én fiaim 5 és 6 hetesen aludták át az éjszakát. Évekig felkelni úgy, hogy közben nappal dolgozom mint egy állat, szerintem meg is őrültem volna.

"Ez így mindenkinek pihentettőbb volt mint az hogy szó szerint órákig keringeni a babkocsival, vagy ringatni stb."

Két napig kellett volna bírnotok. Utána még pihentetőbb, hogy át tudod aludni az egész éjszakát.

2010. jan. 9. 22:07
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nem is az volt a baja, hogy külön kell aludnia, hanem valami más. És miután csak sírással kommunikál egy ilyen pici, az anyának az az első dolga, hogy megszüntesse a sírást...ami sokszor megszünik anya közelségétől, de ettől a probléma még nem oldódik meg.
2010. jan. 9. 22:10
 14/25 A kérdező kommentje:
Az én fiam nem a Te fiad, fogalmad sincs mi volt vele picinek, de nem is ez volt a kérdésem...nem arra vagyok kíváncsi hogy kinek mi nem tetszik, hanem arra ha valakinek magától leszokott azt mi módon tette..
2010. jan. 9. 22:11
 15/25 anonim ***** válasza:
52%
Igen, épp erre próbáltam volna választ adni. Ha nem tetszik a válaszom, nyomj egy kezecskét, amin lefelé áll a hüvelykujj, de ne kezdj el bántani. Elvégre te kérdeztél, akik válaszolnak, nyilván azért teszik, hogy segítsenek.
2010. jan. 9. 22:18
 16/25 anonim ***** válasza:
47%
Hátha napközben dolgoztál mint egy állat, éjjel aludtál, nem sokat foglalkoztál a gyerekeddel. Van aki pedig évekig a gyerekeivel foglalkozik, mert azért szülte őket. Én mindig hozzájuk igazodtam, és mint már írtam maguktól álltak át, nem hat hetesen hanem 20 hónaposan, de nem bántam. Sőt nagyon sokszor jutnak eszembe azok az éjszakák, amikor kekszet rágcsáltunk meg énekeltünk. Majd hogynem hiányzik is.
2010. jan. 9. 22:19
 17/25 anonim ***** válasza:
84%
Ha te napközben nem dolgozol a gyerekeid mellett, téged nyilván megesz a mocsok, és nincs meleg étel otthon. Egy pici baba mellett igenis nehéz feladat a háztartás ellátása, főleg ha több gyereke és beteg szülei is vannak az embernek. Ne ítélj elhamarkodottan.
2010. jan. 9. 22:22
 18/25 A kérdező kommentje:
Én nem bántok senkit, nem stílusom, de nem szeretem ha valaki úgy ítélkezik hogy nem tud semmit..a lényegen már nem változtat hogy mi volt anno.. a kérdés az mostanra szól..én olyan anya vagyok, aki nem nézi tétlenül ha a gyermek sír, és azért mert az Nekem a továbbiakban kényelmes...az én lelkemnek az volt a megnyugtató hogy ha szüksége volt rám akkor ott voltam...és Én ennek ellenére nem ítélem el azokat akik ezt nem így gondolják..
2010. jan. 9. 22:26
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ítélkeztem, ellenben azzal az illetővel, aki kerek-perec kijelentette hogy én mit (nem) csináltam.
2010. jan. 9. 22:30
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom, hogy egyszer csak megérik rá. ezt onnan lehet kitalálni, hogy valamilyen változást viszel az életébe. Ha bejön neki akkor érett rá, ha nem akkor még várj vele, vagy drasztikusan lehet leszoktatni (nem vagyok híve, bár lehet, hogy van az a pont ahol ezt tenném). új dolog alatt értem, pl.új helyre tenni a kiságyat vagy új takarót venni, vagy kézenfogva megpróbálni elaludni. valami egyszerű dologra gondolj.

Nem értem, miért kellene minden gyereknek egyformának lenni?

Az én kisfiam születésétől kezdve jó alvó, 2 hónapos korától gyakorlatilag átalussza az éjszakát. DE, nem gondolom úgy, hogy azért mert így neveltem/szoktattam/tanítottam, hanem azért mert neki így volt jó. Egyre nagyobbakat aludt éjszaka.

Én pedig csendben hálálkodom a sorsomnak amiért ilyen szerencsés vagyok.

Ja és nincsenek illúzióim, hogy ez így is fog maradni.

2010. jan. 10. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!