Minden egyes étkezés alkalmával fogat kell mosni a ygermeknek (akkor már csak egy kérdés hogy a fenébe lehet az hogy az ovodába nem mosnak fogat? )
Figyelt kérdés
vagy elég reggel este megmosni ugy ahogy mi felnöttek2014. júl. 14. 11:44
11/11 anonim válasza:
pár napja a tévében volt egy riport,hogy nagyon káros étkezés után fogat mosni.Minimum egy órát várni kellene,ami ugy az oviban kivitelezhetetlen.nekem öt éves fiam van,nálunk úgy van,hogy reggel egyedül mossa,este én mosom neki.én viszont nagyon alaposan mosom elektromos fogkefével 3 percig minimum
délben nem mos fogat,csak az oviban
gyönyörű,hófehér,hibátlan fogai vannak.a fogorvos egyébként az elmex fogkrémet ajánlotta,mert kemény a habja,könnyebben lejön a lepedék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!