Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pest megyében tudtok jó...

Pest megyében tudtok jó strandot, tavat másfél éves gyerkőccel?

Figyelt kérdés
Ahol sok füves rész van fákkal, gyerekmedencével, szóval gyerekbarát hely érdekelne.
2014. júl. 12. 23:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Leányfalu
2014. júl. 13. 09:04
 2/6 anonim ***** válasza:
toba ne furodjetek.sose lehet tudni,nehogy baj tortenjen.ha furodni akartok szanjatok ra a penzt es menjetek strandra
2014. júl. 13. 09:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Mert mennyivel tisztább egy strand? Láttál már réveteg tekintettel ülő papákat a víz szélén, aztán hirtelen arrébb mennek? A gyerekmedencében meg ugye belecsuriznak a gyerekek szintén.
2014. júl. 13. 20:28
 4/6 anonim ***** válasza:
hat de te szerinted biztonsagos akkor hajra.majd hatha benne lesztek a hirekbe hogy megint elsullyedt vagy meghalt valaki.en nem azert irtam mert koszos a tavakba folyokba a viz.hanem hogy ilyen szempontbol biztonsagosabb a strand
2014. júl. 14. 12:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Elsüllyedt vagy meghalt, benne leszünk a hírekbe, te jó Isten! Nem vagy te egy kissé pesszimista?

itt pl. egy kiváló minősítést kapott tó, ahol gyerekmedence is van:

[link]

Ezt nemrég találtam.

Ilyen negatív szemlélettel te hogy vagy még életben?

2014. júl. 14. 21:32
 6/6 anonim ***** válasza:

én pont ezt a Rukkel tót akartam ajánlani csak a 2-ik válaszoló után elbizonytalanodtam!

No mi azért vmikor a 1,5 évesünkkel voltunk itt,ez egy bánya tó,de nem kell megilyedni mert nem hirtelen hanem lassan mélyül,ha okosan csinálja szülő akkor nincs baj!Van kicsiknek is nagyoknak is meg felnőtteknek is itt csúszdás medence a tón kívül!Sztem ez szuper hely!

2014. júl. 15. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!