Milyen programot lehet csinálni szabadban ilyen időben kb másfél éves gyerkőccel?
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 09:46
1/5 A kérdező kommentje:
mindenhol locspocs, víz, tócsa... :S
2011. jan. 8. 10:13
2/5 anonim válasza:
Vízhatlan overál, gumicsizma, aztán hadd tapicskoljon. Az enyém is imádta már ennyi idősen. Még most is. :-)Volt, hogy bele is hasalt a tócsába. Jót nevettünk. :-)
3/5 kisnita válasza:
Én kivittem a játszótérre is a 17 hónaposom. Nejlon zacsi meg vastag párna a hintába a popsija alá és tök jól elszórakozott. Jó rétegesen öltöztesd, magas szárú cipőt vagy kis csizmát adj a lábára ami nem ázik be, overall, jó vastag pufi dzseki. Nekünk van udvar, az olvadozó hóban szaladgál kint, kergeti a kutyát meg rugdossa rá a havat :D Egyszerre fél-egy órát vagyunk csak kint mert állandóan elázik a kesztyűje és csak 3 db van neki, mindig szárítani kell, az orkános kesztyű pedig még hatalmas rá. :)
4/5 anonim válasza:
Ha van esetleg vonat felett felüljáró, lehet a vonatokat nézegetni.Szokott lenni a vasútakon kiállított vonat, ami már ezer éve ott van, azt is lehet szerelni, kalapálni...Hát igen, a locspocs, a játszótérhez már hideg van szerintem.
5/5 anonim válasza:
nálunk pl nincs locspocs most,mi minden nap mocizunk,imádja kb 15 hós korától szinte azzal is alszik,azt majdnem száraz járdán lehet(vizesen,jegesen is-ő kipróbálta),én beviszem a játszótérre is,ha száraz a csúszda csúszhat is,bújócskázunk a kis házban,mérleg és rendes hintázik,szaladgál s pikk-pakk el is telt egy óra...21 hós-lányka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!