Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan akinek 4 eves...

Van itt olyan akinek 4 eves vagy korabeli a gyermeke ? Nem ertem a viselkedeset

Figyelt kérdés
Segítség azeretnék kerni .van egy 4 eves kislányom.másfél eves korában eljöttünk az apjától.(mast választott)most masfel eve van egy párom es egyutt élünk.nagyon szereti a lanyomat jol megvagyunk.de nemrég a kislanyomon nem tudunk elmenni nagyon hisztis nyugos nem akar sehova menni :(próbálunk vele sokat jatszani de kiakad nagyon hamar mindenen es a párommal is es massal is elutasító lett:(nem tudjuk hogy mit tehetnenk vagy miert van ez.provaltuk kérdezni de csak annyit mond hogy mert csak.tudnatok segiteni vagy jart igy valaki?amugy jo kislány nem volt vele soha semmi gond vagy viselkedési problema

2014. júl. 11. 18:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
ekem is szokta mondani hogy nem tudja csak ugy.sztem nem tudjakbtalan meg kezelni az erzelmeiket..,vagy nem tudom.
2014. júl. 12. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!