Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan akinek 4 eves...

Van itt olyan akinek 4 eves vagy korabeli a gyermeke ? Nem ertem a viselkedeset

Figyelt kérdés
Segítség azeretnék kerni .van egy 4 eves kislányom.másfél eves korában eljöttünk az apjától.(mast választott)most masfel eve van egy párom es egyutt élünk.nagyon szereti a lanyomat jol megvagyunk.de nemrég a kislanyomon nem tudunk elmenni nagyon hisztis nyugos nem akar sehova menni :(próbálunk vele sokat jatszani de kiakad nagyon hamar mindenen es a párommal is es massal is elutasító lett:(nem tudjuk hogy mit tehetnenk vagy miert van ez.provaltuk kérdezni de csak annyit mond hogy mert csak.tudnatok segiteni vagy jart igy valaki?amugy jo kislány nem volt vele soha semmi gond vagy viselkedési problema

2014. júl. 11. 18:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem itt az a helyzet,hogy valami mégis nálatok nincs rendben.Nekem nincs gyerekem,mert még fiatal vagyok,de pszichológiát tanultam már,és az is azt mondja,sőt még a józan ész is azt diktálja,hogy ha a szülőkkel minden rendben van,meg a nevelés oké,akkor a gyerek is rendben van.

De ha a szülőkkel gáz van,akkor a gyerekkel is.

Nem lehet,hogy hiányzik neki az édesapja?Vagy nem lehet,hogy úgy érzi,hogy nem foglalkozol vele eleget,és még többet szeretne belőled?

Egyébként ne is hagyd egyedül sokszor!:)Azért szülted meg,hogy neveld,amíg tudod,és segíts neki!

Ha nagyon el kell menni,akkor előtte este már adagold be neki,és ölelgesd meg.Legyél vele nagyon türelmes,kedves.

Nem kell kettesben játszani vele,elég vagy neki te is szerintem,lehet,hogy néha a párod túl sok neki.

2014. júl. 11. 18:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Lehet az is baj hogy a ceg rankeroltette a 4muszakos munkarendet 4honapra es van hogy 3 éjszakát mamaek alszik:(az apját nem szokta emlegetni.nem nagyon foglalkozott vele soha igy nem volt hogy sirt volna utana vagy emlegette volna.a párom meh sokat tulorazik es allandoan kérdezi hogy mikor jon meg mikor kel mar fel ha megjön vagy felkel meg örül neki de hirtelen meg gonoszkodni kezd vele:(a hisztivel meg nagyon turelmesek vagyunk de van hogy messzire elmegy ea rakiabalok:(
2014. júl. 11. 19:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Bocsi meg annyit hogy a párommal rendben van minden nem veszekszünk tenyleg okés .,ha valamiben nem egyezünk azt meg mi ketten Megbeszéljük nem mutatjuk a gyerek fele es koszi a aegitseget
2014. júl. 11. 19:02
 4/11 anonim ***** válasza:
En azt gonsolom,h a gyerekek tobbsege eljut ebbe a korszakba. Turelmesnek kell lenni vele,viszont nem szabad rahagyni,mert akkor nagyon elengedi magat es meg szemtelenebb lesz.
2014. júl. 11. 19:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem hagyjuk ra ,mert volt rá példa hogy messzire lment.pl leültünk legozni es egy kocka nem igy allt ahogy o kigondolta es neki berte a falnak es nagy hiszti e kezdett.ilyenkor elmagyarazzuk hogy ez nagyon caunya viselkedés es le szoktuk ültetni hogy gondolkodjon.ilyenkor keservesen sir es mikor megnyugszik akkor beazelunk vele hogy tudja e miert volt a bünti megkibekulunk
2014. júl. 11. 19:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesirasert csak telorol irok.
2014. júl. 11. 19:14
 7/11 A kérdező kommentje:
A mama is mondta hogy van olyan hogy elhúzódik egy csendes helyre hogy ot mindenki hagyja most beken.
2014. júl. 11. 19:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs köze hozzátok,egyszerűen ebben a korban van és feszegeti a határokat.Talán az a baj hogy lelkiismeret furdalásod lehet hogy mamánál alszik többször ezért engedékenyebb voltál és ezt rögtön kihasználják!Az én fiam is 4 éves és szintén borzasztó nehéz korszakon vagyunk túl,vagy még benne...Egy gyerekpszichológus azt tanácsolta:következetesség,büntetés,dícséret!Úgyhogy szerintem jól csinálod és minden rendben lesz hamarosan!
2014. júl. 11. 19:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Hat bintudatom az tenyleg van:)amugy is hozzam van nove hogy egyedul maradtunk anno.
2014. júl. 11. 19:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is 4 éves a lányom és iszonyat indulatos tud lenni. Olyan erővel dob el tárgyakat, hogy a kistesót komolyan mondom már nagyon féltem tőle- 3-4 perc és lehiggad, sőt még mondja is hogyne mtudja miért viselkedett így.
2014. júl. 12. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!