Szólnál a melletted lakónak, hogy hangos a teherautója motorja, ha zavarja elalvásban a gyereket?
NEM
És ha nekem szólna emiatt valaki el is hajtanám
Azt nem akarod megszabni, hogy milyen hangosan f.nghat?
Én kb. Pont egy hete szóltam!
A szomszédunkra este 8 után jött rá a motorszerelhetnek, hol máshol mint a mi teraszunk tövében. Igaz, a saját telkén, de akkor is kb. 10 méterre a teraszunktol, ahol a babám szobája van.
Ez a szerelés motortúráztatással járt!
Kb. 5 percet vártam, aztán odamentem, h ugyan ne haragudjon már, de vagy menjen arrébb és ott szereljen (800 nm-es a telek), vagy folytassa egy alkalmasabb időpontban, mert a kisfiamat most tettem le aludni.
Rögtön abbahagyta.
Összehasonlításképpen: a szembe szomszédunk délután szólt át, h nyirhatja-e a füvet, nem zavarja-e vele a babank délutáni alvasat.
Szóval szerintem ha normális gondolkodású ember, akkor meg kell értenie ha szóvá teszel ilyesmit.
Persze ha nem este nyolc után csinálta volna a szomszéd akkor nem.szóltam.volna én sem.
Én nem. Nálunk kb. a kisfiam fél éves korától kezdve építkeztek, felújítottak a szomszédban, már több mint 2 éve tart, még néha most is csinálnak ezt azt ami hangos. De amúgy ők alapjáraton is hangosak, 3 gyerek van, egész nap üvöltenek, visítanak, pancsolnak a medencében, stb.
Semmi jogom nincs szólni nekik, bár néha az agyamra mennek, ők is csak élik az életüket, éjjel csendben vannak, tehát semmi törvénytelent nem csinálnak.
A hangos motorral pedig abszolút nem lehet mit kezdeni, hiába szólnál, szerintem csak haragot szülne, de megoldás nemigen van rá.
de pontosan mi zavar? pont akkor jön haza amikor altatsz és míg beáll zavar titeket?
vagy este, altatási időben direkt búgatja fél óráig az autót, hogy zavarjon titeket?
mondjuk nagyon nem mindegy.
férjemnek is kisteherautója van, este 7-8 között jön haza, beáll és leállítja. ha zavarná a szomszédot se tud változtatni, berepülni álló motorral mégse tud...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!