Hány mondókát tud elénekelni 1,5 év körüli gyermeked?
Figyelt kérdés
Az én lányom 18 hónapos. 3 mondókát tud elénekelni.
-A hopp juliska,hopp mariska
-A tente baba tente
-Hinta-palinta
Nem kevés ez?A tiétek mennyit tudott ennyi idősen?
2014. júl. 10. 22:50
21/26 anonim 

válasza:

Kedves 19-es! Senki nem mondta, hogy okos volt, csak azt hogy mozgásában, beszédében fejlett volt adott időben. Ez nem ugyanaz. Épp arra szeretném a kérdező figyelmét felhívni, hogy szinte teljesen mindegy, mit tud 1-2-3 évesen a gyerek. Minden gyermek más ütemben fejlődik.
22/26 anonim 

válasza:

Kizártnak tartom, hogy egy felnőtt nő, aki ilyenekre tanítja a gyerekét nem tudja, mi az átlagos egy ekkora gyereknél. Na mindegy, de nem kell tagadni, hogy dicsekszel. Te is tudod, hogy ez ritka, az én lányom 17 hónapos de 10 szón kívül mást nem mond. Nem még, hogy szavaljon. Örülj neki, hogy ilyen ügyes. Ne játszd azt mintha kevés lenne, felesleges.
23/26 anonim 

válasza:

Én inkább szomorúnak tartom, hogy nincs a kérdező környezetében elég ember, aki dicséri a gyerekét, és ezért vadidegenek csodálatára szorul.
24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 11. 12:51
25/26 anonim 

válasza:

Kislanyom 21 honapos es nagyon sok szot mond mar, tancol, de nem akarhogy...nem zarom ki hogy a tied is ugyes lenne...
26/26 anonim 

válasza:

Egy mondókát sem énekel 20 hónapos kisfiam! :) Sőt mondatokban sem beszél még, csak 10-15 szót használ. Viszont a mozgásban nagyon ügyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!