Akik benevezik a gyerkőcöt szépségversenyre, azok miért teszik?
A kérdés nem provokáció, csak érdekelne. Délelőtt egy bevásárlóközpontban szólítottak le, hogy nem-e nevezném, vagy nem-e szeretném, ha modellkedne a lányom. Néztem rájuk, kikerekedett szemmel és mondtam egy "nem"-et eléggé határozottan.
Most megnéztem 1-2 oldalt, ahol vannak már olyen 3-4 éves kisfiúk és kislányok, akik portfóliókkal rendelkeznek, és pusztán csak érdekel, hogy miért érzi szükségét az ember, hogy ilyenbe kezdjen. Szvsz, persze, örülök, ha más is szépnek látja a gyerekem, persze, nekem ő a legszebb, de nem, nem látom értelmét.
Biztos büszkék rá és azt gondolják, hogy másoknak is el kell ismerni, hogy a gyerek különlegesen szép. Szerintem.
Minket is hívtak, de teljesen elveim ellen való a dolog, soha nem tenném ki ilyen tortúrának a gyerekemet és az értékrendemmel sem egyezik. Amit írtam, arra alapozom, hogy láttam ilyen versenyekről filmeket, a szülők attitűdje és megnyilvánulásai alapján gondolom ezt. Plusz van egy ismerősöm, aki járatja a kislányát, a gyerek állítólag imádja. Hát nem tudom, az anyja nagyon rá van pörögve, a gyerek meg inkább unja. De az ő dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!