Baj van velem, ha nem akarom a gyerekemet szépségversenyre regisztrálni?
Szia!
Két (mások szerint is) gyönyörű lányom van, de soha nem jutna eszembe ilyen-olyan szépségversenyre benevezni őket. Szerintem a szépségverseny attól még a felnőtteknek szól, hogy oda biggyesztik elé, hogy "baba". Ez nem nekik való.
A közösségi oldalak egy kicsit más szerintem, ott be tudod állítani, hogy csak az ismerősök lássák. Én egyébként attól vagyok teljesen kikészülve, amikor ilyen portálokon meztelen képeket raknak fel a babákról, kicsi gyerekekről...
Akármennyire is elfogultság, de kimondottan szép kislányom van. Gyönyörű szabályos arc, nagy barna szemek, szép kreol bőr, hosszú, loknis szőke haj, csinos, nyúlánk testalkat. Igazi királylány! :-) 4 éves.
Az iwiwen van ugyan 2 lép róla, de soha nem jutna eszembe, hogy szépségversenyekre és hasonló hülyeségekre nevezgessem. Pláne ilyen internetes dolgokra, ahol egyébként se a gyerek szépsége számít, hanem, hogy anyuka mennyi szavazatot tud összekuncsorogni a fórumokon. Ez szerintem szánalmas.
Meg ha nem ér el helyezést a gyrekem, akkor megváltozik a véleményem, hogy tényleg, nem is olyan szép, mint gondoltam? Vagy mire jó az egész?!
Nemrég az iwiwen egy modellügynökség küldött levelet, hogy szép arcú kislányokat keresnek fotózásra, és hogy vegyem fel velük a kapcsolatot.
Nem őrültem meg! Legyen csak gyerek, játsszon, babázzon, legózzon, fogócskázzon, mint a többi gyerek, ne kismajom módjára pózoljon képeket, kikenve-kifenve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!