Hol nevezhetem be 2 éves lányomat szépségversenyre?
Figyelt kérdés
2007. szept. 19. 17:21
1/5 anonim válasza:
Szia!
Ne haragudj, de szerintem egy 2 éves gyermeknek nem igazán van szüksége arra, hogy szépségversenyre nevezzék be!
2/5 anonim válasza:
Ha nagyon jól átgondoltad ezt a dolgot, ha mérlegelted a pozitív és negatív oldalát is annak, hogy mit fog ez jelenteni a kislányodnak, akkor javaslom, hogy nézegess szépségiparral foglalkozó honlapokat, böngéssz újságokat, hátha találsz egy hirdetést erre vonatkozóan. Vagy még az is j ötlet, ha beírod a keresőbe különböző címszavakkal, hátha kihoz erre vonatkozóan valamit. De nagyon alaposan gondold át ezt a dolgot!
3/5 anonim válasza:
Szia! Egy kétéves gyereknek rengeteg játékra, sétára, együttlétre van szüksége, és nem arra, hogy elkezdjünk belőle NŐT faragni. Ha ez a te beteljesületlen álmod volt, ne a gyerekkel próbáld megvalósítani.
4/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem egy 2 éves gyereknek nem a kifutón a rivaldafényben a helye, hanem otthon melletted. Arra van szüksége, hogy szeressék és törődjenek vele. Ha ezt komolyan gondolod akkor felelőtlen vagy.Gondold át mégegyszer. A szépség verseny nem pótol semmit abból amit te adhatsz neki. Főleg nem a szeretetet. A szépség verseny helyett játsz vele sokat. A törődésre sokkal nagyobb szüksége van mint a kifutóra.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is felejtsd el ezt a dolgot, butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!