Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kiságyban vizespalack: hogy...

Kiságyban vizespalack: hogy alakítottátok ki, hogy a gyerek kiszolgálja magát, és ne kelljen éjjel odamenni vizet adni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 19:23
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Ne vitázzatok kérem, az nem segít rajtam.

A pavort ne kavarjuk bele, a kicsivel szerencsére nincs ilyen gond.

Ô "csak" simán felébred, sír, én odamegyek, bekapcsolom az altató zenét, inni adok neki, cumit kap, és alszik is tovább. Ezt minden éjjel eljátsszuk többször. 2 perc az egész, de ha pont nô a foga, akkor akár óránként sír.

Már a sírni hagyásos módszert is kipróbáltam, hetekig kitartóan nem mentem be, egy idô után abbahagyta magától mindig, de nem szokott le az ébredésrôl, ráadásul kruppos hajlama is van, amióta kiderült, nem hagyom sírni.

Egyébként magától alszik el minden este, és nappal is nyugodtan alszik.

2014. jún. 25. 13:37
 22/23 A kérdező kommentje:

Valószínűleg bele kell törôdnöm, hogy ez van. :)

Csak néha még próbálkozom hátha..

Szóval szívesen fogadom az építô jellegû tanácsokat!

2014. jún. 25. 13:39
 23/23 anonim ***** válasza:
Napközben iszik eleget? Közvetlen lefekvés előtt is megkínálod vízzel? Az én lányom mindig iszik egy nagy pohárral amikor már a hálózsákban van. Cumira sok helyen olvastam már megoldásként a világítós cumit (nekem nem volt, de esetleg nézz utána). Esetleg nem elég nagy már a gyerek hogy kivegyétek az egyik oldalsó rácsot és odategyetek éjjeliszekrényen vizet?
2014. jún. 25. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!