Kiságyban vizespalack: hogy alakítottátok ki, hogy a gyerek kiszolgálja magát, és ne kelljen éjjel odamenni vizet adni?
Az egyik unokaocsemnek szinten olyasmi uvegben, mint a kubu uvege raktak vizet. Agy sarkaba, ha szomjas volt, ivott, visszazarta, visszaraita es aludt tovabb. Az ejjeli szobatisztasagnal hagytak el. Bar akkor meg azert keltek joideig a szulok, mert pisilnie kellett es abban kellett segedkezni, amig hozza nem szokott. Azota szimplan, ha felebred, atmegy a szulok agyaba es ugy alszik ott, hogy senki mas nem fer el kenyelmesen :)
Ezt csak azert mondom, sajnos a kialvatlansagbol a bekeszitett viz sem jelentett kiutat.
Nem a hat éves gyerekemről írtam, hogy felkel inni. A kicsi iszik sokat éjjel ô 21 hónapos.
A nagy sem alussza át az éjszakát, de ô pavoros, teljesen más tészta.
Köszönöm a válaszokat.
Nem tudom lesz-e megoldás, de nagyon fáradt vagyok a folyamatos nemalvástól. :(
Kedves utolso!
Nem szándékoztam kötözködni. A kerdezo nem említette, hogy ket gyerek van, sem azt, hogy a nagy Pavoros, csupán azt, hogy o hat eve nem alszik, a gyereknek meg inni kell éjjel. Egy "normalis" hat évesnek at kell aludnia az éjszakát.
Kerdezo, az en gyerekem is Pavoros volt 2eves korától, 6 évesen múlt el neki egyik napról a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!