Ha a kertben vagytok, és a gyereknek pisilnie kell, mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Én eddig úgy csináltam, hogy bevittem a WC-re olyankor.2014. jún. 20. 14:27
1/16 anonim válasza:
Vidd ki a kertbe a bilit és akkor nem kell futkosni.Jó megoldás!!!
2/16 anonim válasza:
Mi is kivittük a bilit a kertbe.
3/16 anonim válasza:
nekünk a földszinten is van wc, be tudna menni, de a fa tövébe szeret pisilni :/
4/16 anonim válasza:
Ugyanoda vinni, ahova bent is jár. Kényes időszak a szobatisztasági, én biztos nem reszkíroznék azzal, hogy megzavarom a már bevett szokást.
5/16 anonim válasza:
Nálunk is hátramegy a gyümölcsfák közé, és az egyiket "meglocsolja" ...
Nyilván, ha kakálnia kell, akkor beszaladok a biliért, és a járdára letéve használhatja.
6/16 anonim válasza:
Beviszem pisilni. 3 éves kislány.
7/16 anonim válasza:
Kisfiam a fa tövébe pisilt, kislányomat beviszem.
8/16 anonim válasza:
Ha olyan kicsi, akkor vidd ki a bilit, ha már nagyobb, akkor menjen be pisilni. Gondolom nem több ezer nm a a kertetek! :)
9/16 anonim válasza:
Nyugodtan pisilhet odakinn - nyilván nem az udvar közepére. A nagydolognál meg bementek, ennyi. Nem nagy kunszt.
10/16 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy kislány, vagy kisfiú a gyerek. A kisfiú tud a bokor tövébe pisilni, egy kislánynak azért könnyebb, ha kiviszed a bilit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!