Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy anyától megkaptam ma a...

Egy anyától megkaptam ma a bölcsibe, hogy hogyan képzelem nagy pocakkal oda járatni a gyerekem, hogy reagáltál volna?

Figyelt kérdés

Arra hivatkozott, hogy neki eszébe sem jutna, hogyha otthon lenne bölcsődébe adni a gyereket és mérgesen mondta, hogy a testvére gyerekét nem vették ide fel és emiatt nem tudott dolgozni.

Szerintem nem tartozom senkinek magyarázattal!

2014. jún. 19. 17:19
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
61%
Ha a gyereknek szocializálódnia kell,akkor rakja magánbölcsibe vagy családi napközibe.Jogában áll,de ne attól vegye el a helyet aki kézzel-lábbal menne vissza dolgozni,és nem jó dolgában hülye indokokkal rakja bölcsibe a gyereket.Szocializálódni nem csak a bölcsiben lehet,ócska kifogás.
2014. jún. 19. 21:00
 32/44 anonim ***** válasza:
62%

Akkor remélem ezt így elmondtad neki,még akkor is ha nem tartozol neki magyarázattal.

Mert ez esetben így senkinek nincsen joga ítélkezni.Viszont te vagy a kivételes eset azt remélem tudod.

2014. jún. 19. 21:02
 33/44 A kérdező kommentje:
Mivel annyira ellenséges volt direkt nem magyarázkodtam.
2014. jún. 19. 21:02
 34/44 A kérdező kommentje:

Azt is mondta undorodik az ilyenektől.

Ezt kikérem magamnak!

2014. jún. 19. 21:04
 35/44 anonim ***** válasza:
66%
Ezért kellett volna szépen elmondani mi újság,és elküldeni a francba.De te nyilván higgadtabb típus vagy nálam,én nem bírom az igazságtalanságot...
2014. jún. 19. 21:07
 36/44 anonim ***** válasza:
0%
2014. jún. 19. 21:08
 37/44 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező! Ne foglalkozz vele. Az ilyen mindenbe beleugató emberek az undorítóak, nem te.
2014. jún. 19. 21:09
 38/44 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk nem ártott volna leírnod, hogy dolgozol. Akkor nem kaptál volna ennyi negatív választ.
2014. jún. 19. 21:49
 39/44 anonim ***** válasza:
42%
Miért is kéne bárkinek is magyarázkodnia? Tessék meg lehet nézni,itt hány anyuka fröcsög,pedig a kérdező senkinek sem tartozik magyarázattal,mindenki magánügye hogyan csinálja.
2014. jún. 20. 06:57
 40/44 anonim ***** válasza:
79%
Van még vmi, ami igenis érv lehet a "zaklatók" ellen, illetve nekik válasz: nézd, a lányom januárban tölti be a hármat, és ahhoz, hogy keresztfélévre felvegyék az oviba, előtte kell a bölcsibe járás, ez a feltétele annak, hogy már áprilistól tudjon oviba járni, és ne csak szeptembertől ( bölcsi nélkül eddig kell valóban várni), mikor már 3,5 lesz.Sok óvoda ezt csinálja, hiába tölti a gyerek be év elején a hármat, szeptembertől veszik csak fel, ami gáz.
2014. jún. 20. 07:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!