Egy anyától megkaptam ma a bölcsibe, hogy hogyan képzelem nagy pocakkal oda járatni a gyerekem, hogy reagáltál volna?
Figyelt kérdés
Arra hivatkozott, hogy neki eszébe sem jutna, hogyha otthon lenne bölcsődébe adni a gyereket és mérgesen mondta, hogy a testvére gyerekét nem vették ide fel és emiatt nem tudott dolgozni.
Szerintem nem tartozom senkinek magyarázattal!
2014. jún. 19. 17:19
31/44 anonim válasza:
Ha a gyereknek szocializálódnia kell,akkor rakja magánbölcsibe vagy családi napközibe.Jogában áll,de ne attól vegye el a helyet aki kézzel-lábbal menne vissza dolgozni,és nem jó dolgában hülye indokokkal rakja bölcsibe a gyereket.Szocializálódni nem csak a bölcsiben lehet,ócska kifogás.
32/44 anonim válasza:
Akkor remélem ezt így elmondtad neki,még akkor is ha nem tartozol neki magyarázattal.
Mert ez esetben így senkinek nincsen joga ítélkezni.Viszont te vagy a kivételes eset azt remélem tudod.
33/44 A kérdező kommentje:
Mivel annyira ellenséges volt direkt nem magyarázkodtam.
2014. jún. 19. 21:02
34/44 A kérdező kommentje:
Azt is mondta undorodik az ilyenektől.
Ezt kikérem magamnak!
2014. jún. 19. 21:04
35/44 anonim válasza:
Ezért kellett volna szépen elmondani mi újság,és elküldeni a francba.De te nyilván higgadtabb típus vagy nálam,én nem bírom az igazságtalanságot...
37/44 anonim válasza:
Kérdező! Ne foglalkozz vele. Az ilyen mindenbe beleugató emberek az undorítóak, nem te.
38/44 anonim válasza:
Mondjuk nem ártott volna leírnod, hogy dolgozol. Akkor nem kaptál volna ennyi negatív választ.
39/44 anonim válasza:
Miért is kéne bárkinek is magyarázkodnia? Tessék meg lehet nézni,itt hány anyuka fröcsög,pedig a kérdező senkinek sem tartozik magyarázattal,mindenki magánügye hogyan csinálja.
40/44 anonim válasza:
Van még vmi, ami igenis érv lehet a "zaklatók" ellen, illetve nekik válasz: nézd, a lányom januárban tölti be a hármat, és ahhoz, hogy keresztfélévre felvegyék az oviba, előtte kell a bölcsibe járás, ez a feltétele annak, hogy már áprilistól tudjon oviba járni, és ne csak szeptembertől ( bölcsi nélkül eddig kell valóban várni), mikor már 3,5 lesz.Sok óvoda ezt csinálja, hiába tölti a gyerek be év elején a hármat, szeptembertől veszik csak fel, ami gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!