Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy anyától megkaptam ma a...

Egy anyától megkaptam ma a bölcsibe, hogy hogyan képzelem nagy pocakkal oda járatni a gyerekem, hogy reagáltál volna?

Figyelt kérdés

Arra hivatkozott, hogy neki eszébe sem jutna, hogyha otthon lenne bölcsődébe adni a gyereket és mérgesen mondta, hogy a testvére gyerekét nem vették ide fel és emiatt nem tudott dolgozni.

Szerintem nem tartozom senkinek magyarázattal!

2014. jún. 19. 17:19
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, a válasz egyszerű, ha még 1x vki megjegyezné, nyugodtan füllentsél, hogy te jelenleg is dolgozol a terhességes mellett, össze tetszik téveszteni vkivel, vagy, ha már nagy hasad van, azt is mondhatod, hogy egy hónappal ezelőtt tetted le a munkát és jöttél el születés előtti táppénzre, de a gyereked már 1 éve odajár a bölcsibe, elnézést, hogy nem rekesztik ki azonnal onnan, mert az anyuka otthon van.Légy diplomatikus, mi több, empatikus, próbálj együttérezni vele, hidd el, sokszor az embereknek a RENDSZERREL van bajuk, amelyik részrehajló bizonyos esetekben, és keresnek vkit, egy bűnbakot, akin levezetik a feszültséget.Úgy kell beszélni velük, mint ha HATÓSÁG lennének, ez általában megnyugatatja az átlag embert, hogy jé, mégiscsak vki ő, hogy külön beszámolnak neki eme "rendkívüli" eseményről.Gúnyosan hangzik, amit írok, tudom, de hidd el, egyszerű pszichológia az egész.
2014. jún. 19. 18:03
 12/44 anonim ***** válasza:
62%
És ha otthon van, terhes és nem dolgozik? Akkor mi van? Semmi közünk hozzá! Ha a gyerek bölcsibe jár, hát bölcsibe jár. Én nem járatom, mert nem tartom jó dolognak, de semmi közöm ahhoz, hogy kinek a gyereke hova jár vagy nem jár. Ez annyira alap, szerintem.
2014. jún. 19. 18:03
 13/44 anonim ***** válasza:
76%

ha otthon lennék én se adnám

a másik pedig lehet terhesen örül hogy mozogni bír, és jobb neki igy

amugy meg senkinek semmi köze hozzá, nem a kérdező tehet róla hogy nem vették fel a másik gyereket, lehet munkahelyről adta bölcsibe....

2014. jún. 19. 18:06
 14/44 anonim ***** válasza:
27%

"És ha otthon van, terhes és nem dolgozik? Akkor mi van?"

Akkor az van, hogy a férje helyében jól bezárnám a szekrénybe hogy csak pislogna. Otthon van egész nap és lepasszolja a gyereket hogy tudjon dumcsizni a műkörmösnél vagy miért, hmm?

2014. jún. 19. 18:10
 15/44 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem ehhez senkinek sincs köze,gondolom a kérdező ha éppen most nem is de dolgozott mikor beadta,miért is kéne kivennie mert közben terhes lett és nem dolgozik a terhesség utolsó hónapjaiban?? a másik elég szigorúak,tehát csak úgy nem vesznek fel senkit egy mosolyért,kell a munkáltatói igazolás.
2014. jún. 19. 18:30
 16/44 anonim ***** válasza:
Húha, itt aztán mennek a piros kezecskék rendesen!!!
2014. jún. 19. 18:37
 17/44 anonim ***** válasza:
66%

"r3d4me":

Nem látsz bele az életébe. Van olyan, hogy valaki terhes, nem dolgozik és mégsem tudja egész napra vállalni a gyereket. Akár fizikailag, akár lelkileg. Mégis kinek hiszed magad, hogy egy sor információ alapján jogot formálsz ítélkezni valaki felett, akiről _semmit_ nem tudsz? Könyörgöm, felnőttek vagyunk. Legyen már bennünk annyi, hogy egy fokkal jobban odafigyelünk a másikra! Több empátia kellene a hétköznapokban, kevesebb rosszindulat és ítélkezés! Mindennek megvan az oka, még akkor is, ha te soha nem tudod meg , mert nem tartozik rád. Ettől még nem kell rögtön fújjolni!

2014. jún. 19. 18:41
 18/44 anonim ***** válasza:
72%

r3d4me!!!

Te honnan veszed mit csinal egesz nap??? Nem sok esz szorult beled! Te tenyleg irigy vagy! Ertelmes ervet nem tudsz felhozni, csak kopdosni es itelkezni.

2014. jún. 19. 19:01
 19/44 anonim ***** válasza:
43%

Huu de véditek a mundért lányok, vajon miért..

Ha úgy lenne ahogy itt páran megelögzitek neki akkor meglett volna a frapáns válasza az adott helyzetben a nekiszegezett kérdésre, vagy tévedek? 'dolgozom, veszélyeztetett terhes vagyok, feküdnöm kell egész nap, akármi egyéb' de ő csak pislogni tudott ha jól értelmezem, még azt sem tudja hogy tök jogosan szegezték neki a kérdést és itt vár megerősitést a vélt igazára, tőlem biztosan nem kapja meg.

Úgy tünik majd pár sorstársától megkapja.

2014. jún. 19. 19:17
 20/44 anonim ***** válasza:
22%

Ennyi agyacskad van latszik. En nem azt irtam h megertem, csak gusztustalan reszedrol igy fikazni vkit, de latom a szintet meghaladja h ertsed mirol is van szo. Kulturaltan megnyilvanulni keptelenseg szamodra. Esetleg a draga gyerkocod nem vettek fel? Ezert vagy ennyire feszult?

Azt se latom sehol h irtam volna esetleg h azert vedtem meg mert nem dolgozom, vagy egyaltalan h jar a gyerekem bolcsibe! De semmi baj, te mindenkirol 2 sor alapjan mindent tudsz! Hala az egnek h ilyen okos vagy, nem veszunk el nelkuled! :-) most szivd fel magad es dagadj! :-)

2014. jún. 19. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!