Egy anyától megkaptam ma a bölcsibe, hogy hogyan képzelem nagy pocakkal oda járatni a gyerekem, hogy reagáltál volna?
Arra hivatkozott, hogy neki eszébe sem jutna, hogyha otthon lenne bölcsődébe adni a gyereket és mérgesen mondta, hogy a testvére gyerekét nem vették ide fel és emiatt nem tudott dolgozni.
Szerintem nem tartozom senkinek magyarázattal!
ha otthon lennék én se adnám
a másik pedig lehet terhesen örül hogy mozogni bír, és jobb neki igy
amugy meg senkinek semmi köze hozzá, nem a kérdező tehet róla hogy nem vették fel a másik gyereket, lehet munkahelyről adta bölcsibe....
"És ha otthon van, terhes és nem dolgozik? Akkor mi van?"
Akkor az van, hogy a férje helyében jól bezárnám a szekrénybe hogy csak pislogna. Otthon van egész nap és lepasszolja a gyereket hogy tudjon dumcsizni a műkörmösnél vagy miért, hmm?
"r3d4me":
Nem látsz bele az életébe. Van olyan, hogy valaki terhes, nem dolgozik és mégsem tudja egész napra vállalni a gyereket. Akár fizikailag, akár lelkileg. Mégis kinek hiszed magad, hogy egy sor információ alapján jogot formálsz ítélkezni valaki felett, akiről _semmit_ nem tudsz? Könyörgöm, felnőttek vagyunk. Legyen már bennünk annyi, hogy egy fokkal jobban odafigyelünk a másikra! Több empátia kellene a hétköznapokban, kevesebb rosszindulat és ítélkezés! Mindennek megvan az oka, még akkor is, ha te soha nem tudod meg , mert nem tartozik rád. Ettől még nem kell rögtön fújjolni!
r3d4me!!!
Te honnan veszed mit csinal egesz nap??? Nem sok esz szorult beled! Te tenyleg irigy vagy! Ertelmes ervet nem tudsz felhozni, csak kopdosni es itelkezni.
Huu de véditek a mundért lányok, vajon miért..
Ha úgy lenne ahogy itt páran megelögzitek neki akkor meglett volna a frapáns válasza az adott helyzetben a nekiszegezett kérdésre, vagy tévedek? 'dolgozom, veszélyeztetett terhes vagyok, feküdnöm kell egész nap, akármi egyéb' de ő csak pislogni tudott ha jól értelmezem, még azt sem tudja hogy tök jogosan szegezték neki a kérdést és itt vár megerősitést a vélt igazára, tőlem biztosan nem kapja meg.
Úgy tünik majd pár sorstársától megkapja.
Ennyi agyacskad van latszik. En nem azt irtam h megertem, csak gusztustalan reszedrol igy fikazni vkit, de latom a szintet meghaladja h ertsed mirol is van szo. Kulturaltan megnyilvanulni keptelenseg szamodra. Esetleg a draga gyerkocod nem vettek fel? Ezert vagy ennyire feszult?
Azt se latom sehol h irtam volna esetleg h azert vedtem meg mert nem dolgozom, vagy egyaltalan h jar a gyerekem bolcsibe! De semmi baj, te mindenkirol 2 sor alapjan mindent tudsz! Hala az egnek h ilyen okos vagy, nem veszunk el nelkuled! :-) most szivd fel magad es dagadj! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!