Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek ez arra utal,...

Szerintetek ez arra utal, hogy balkezes lesz a kislányom?

Figyelt kérdés

18 hónapos.

Bal kézzel rajzol.Ha tartom neki a ceruzát azzal a kezével veszi el és azzal is rajzol.Hiába adom a jobb kezébe,átveszi és a ballal rajzol tovább.Tanul enni egyedül.Ezt is balkézzel teszi.Ha a telefont a kezébe adjuk,mert mamával "beszél",azt is a balkezébe veszi át.

Ez így marad,vagy még alakul majd?

Amugy nincs balkezes a családban.

Köszi a válaszokat!

2014. jún. 17. 22:31
 1/6 anonim válasza:
100%
Szerintem ez arra utal a kislányod balkezes.
2014. jún. 17. 22:34
 2/6 anonim válasza:
100%
Szerintem is balkezes lesz... Nálunk sem volt senki sem a családban balkezes csak....én!! De szerintem jo balkezesnek lenni :)
2014. jún. 17. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A balkezesseg nem genetika! Erös lesz a balkezezes mindig, de lehet ketkezes is! Nekem a kicsinel ilyen egyertelmü, mindent ballal csinal, az orvos szerint max ketkezes lehet belöle, csak jobbos tuti nem!
2014. jún. 17. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy balkezes lesz, de ebben a korban még elég bizonytalan a dolog, szóval változhat. Elméletben olyan 4 éves korra kéne kialakulnia, hogy melyik lesz a domináns keze. De ne aggódj semmi gond nincs a balkezesekkel, amíg nem próbálják őket erőszakkal átszoktatni.
2014. jún. 18. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is kétkezes vagyok, és az ötéves kisfiam is kétkezes.

Ha pörkölt van galuskával, akkor az egyik kezében egy kanál van, amelyikkel a galuskákat lapátolja, a másikba egy villát kér, arra ügyesen felszurkája a húsokat. Teljesen mindegy, hogy melyik kezében melyik van.

Rajzolni viszont útál...

2014. jún. 20. 15:37
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor van egy kétkezes kislányunk. :D

2014. jún. 20. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!