Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nőne kislányom maradandó foga...

Nőne kislányom maradandó foga úgy, hogy a tejfoga nem is mozog?

Figyelt kérdés
4 éves a kislányom.Kb 2 hete vettem észre,hogy egy kicsit beljebb áll az egyik metszőfoga fent elől.Napról napra látszik,hogy mindig beljebb van egy kicsit.A tejfoga nem rossz,szép,egészséges fogai vannak,és nem is mozog.
2014. jún. 17. 13:25
 1/3 anonim ***** válasza:
vidd el fogorvoshoz ő biztosat tud mondani.ha jön a csontfog akkor ki fogja húzni a tejfogat hogy ne deformálódjon el egy foga sem.tejfog húzása nem fáj
2014. jún. 17. 13:33
 2/3 Medvi ***** válasza:
Négy évesen szerintem képtelenség, hogy az új foga jöjjön, de jobb ha figyelgeted, ha nagyon fura, mutasd meg egy fogorvosnak.
2014. jún. 17. 14:52
 3/3 kote válasza:
Kedves kérdező!Megkérdezhetem mi lett a kislányoddal?Csakmert miis hasonló cipőben járunk,csak nekünk ki is nőtt egy fog az első metszők mögött.Dokinőnk szerint ez egy újjabb tejfog(ami kinőhetett valami ütéstől is),mert szintén 4 éves a lányom és a váltás korai lenne.jövőhéten röntgen,akkor tudunk majd biztosat.köszönöm ha válaszolsz :)
2014. dec. 12. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!