Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nekem egy gyerek is idegileg...

Nekem egy gyerek is idegileg megterhelő! Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

2014. jún. 16. 10:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 18 hónapos, és tényleg nem áll meg egy pillanatra sem! Magában eljátszani? Maximum pár percig van el, de a saját játékai nem is érdeklik, csak minden más "felnőtt" dolog. Egy másodpercre sem lehet kartávolságon kívül lenni tőle, mert pillanatok alatt csinál valami váratlan huncutságot.. Ja, és most kezdi fejleszteni a hisztit! Egész nap egyedül vagyok vele, nincs hasonló korú gyermek a környéken. Szóval mi úgy döntöttünk, hogy várunk a tesóval, amíg ovis nem lesz, mert csak rossz lenne mindenkinek, ha mindig feszültségben élnénk! Hozzáteszem: mindig kis korkülönbség párti voltam, de most eü. problémák is előjöttek. Szóval jobb lesz így mindenkinek..
2014. jún. 16. 13:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Hetes vagyok, megint.

Azért ne mondjuk már, hogy gyerek függő, hogy melyikükkel könnyebb. A szülő temperamentumától nagyban függ a dolog. Nálunk a gyerek akaratos, türelmetlen bír lenni, soha nem volt egyhelybenülős típus. Én meg flegmatikus vagyok, nem húzom fel magam, csak nagyritkán, de akkor nagyon. Soha nem mondtam, hogy nehéz vele, bár néha nem egyszerű, pedig többnyire egyedül voltam vele egész nap. Szülőnek lenni nem könnyű, főleg az elején, amikor még el sem tudja mondani a csemete, hogy mi a baj, maximum sírni tud. De ezt is túl lehet élni, később ez a rész könnyebb lesz, de más meg nehezebb. Ilyen az élet, ezt nem tudja az ember előre, mikor gyereket vállal. De ahogy eltelnek az évek, szerencsés esetben csak a szépre fogunk emlékezni.

2014. jún. 16. 16:49
 13/13 anonim ***** válasza:
2,5 éves kor egyátalán nem könnyű,nekem az első 3-4 hónap volt borzalom utána kb 1,5 éves koráig nagyon jó időszak volt azután kezdődött a dackorszak persze vannak pozitív oldalai is de azért ki tud készíteni most 3 éves.
2014. jún. 16. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!