Mi a véleményed arról, hogy jövőre bevezetik azt, hogy a kétgyermekesek dupla adókedvezményt vehetnek igénybe?
Szerintem az a piszkos nagy helyzet, hogy aki normális ember, és tudatosan vállal 2-t, 3-at, azt tudja, hogy ez anyagilag kb mivel jár, nem a semmire vállalja. Az enélkül is bevállalja a gyereket, és természetesen jól jön neki a plusz pénz.
Az, aki meg gyerekgyáros (tudjuk kikről beszélek), az meg leszarja az adókedvezményt, úgysem dolgozik, csak szül, meg szül.
12 vok.
Ja, és valahol ez valóban diszkriminatív (pár éve még azt sem tudtuk mit jelent ez a szó, de rászoktattak minket)azokkal szemben, akiknek nincs gyerekük. Attól még lehet nagyon értékes ember, csak mert nincs/nem lehet gyereke.
Én megértem a gyermekteleneket említő hozzászólásokat.
Lombikoztam hosszú évekig már akkor fenyegetőztek a gyermektelenségi adóval, a kérdést mára kétgyermekes örökbefogadó anyaként tettem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!