Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tapasztaltak! Milyen gyerekágy...

Tapasztaltak! Milyen gyerekágyat érdemes venni? Sok féle van?!

Figyelt kérdés

Gondolok pl: emeletes, fakeretes, heverő.....

Melyik a jobb?

Tudom van az a széthúzhatós, 3 méretre.Az annyira nem szimpatikus.

2010. jan. 2. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Keretes és matracos.

A matrac cserélhető így ez a legjobb és sztem a legkényelmesebb is.

2010. jan. 2. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak fakeretes van és külön vettük hozzá a matracot. Szerintem ez a legkényelmesebb és ha beruháztok egy kicsit drágább matracra azt még egy jó darabig nem is kell lecserélni. A miénkre 15 év garancia van. Ha két gyerek van és kicsi a hely az emeletes ágy sem rossz megoldás szerintem ha már elég nagyok hozzá.
2010. jan. 2. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Az enyém -30 éve- olyan volt, hogy azt az oldalát, ahol benyúl anyuka, le lehetett engedni és az nagyon jó ötlet, amikor már 10 kiló körüli a csöppség... viszont én nem láttam olyat sehol. A miénk fa, keretes, kókuszmatraccal, világos színű -bár ez nem lényeg. Egy pelenkázólap van rajta keresztben, mert kicsi a hálónk.
2010. jan. 3. 08:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen szeretnék jó minőségű matracot venni, habár nem is tudom melyik fajta a legjobb.

habár még csak egy gyerek van gondolkodtunk az emeleteságyon is.Pedig sok rosszat és jót hallottam róla.

Láttam szép faragott egyszemélyes gyerekágyat is, hú nem is tudom.

2010. jan. 3. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia 2. vagyok. Azt elfeljetettem irni, hogy olyan az ágy amit ki lehet húzni és alul van még egy ágy, abba is vettünk most egy matracot ( elötte ágynemütartónak használtuk). A kisfiam 1 éves és arra gondoltam, hogy amig nem tudom rendes nagy ágyba rakni ott fog aludni, mert amig kicsik egy szobába lesznek aztán késöbb majd ha külön szobába kerülnek neki is veszünk egy másik ágyat. Sokmindent figyelembe kell venni ilyenkor, mennyi hely van, kell e ágynemütartó, az árba bent van e az ágyrács stb. Na meg utána a matrac választás. Én azt javaslom, hogy ne rugosat válasszatok, mert az hamar tönkremegy, nekünk olyan van amibe hab van és szerintem nagyon kényelmesm meg ahogy már irtam 15 év garancia van rá. Jó keresgélést, remélem tudtam segiteni! :)
2010. jan. 3. 14:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi megnézem azt a fajta matracot.A hely nálunk nagy.
2010. jan. 3. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!