Hol vehetnék olcsón leesésgátlós gyerekágyat?
Az IKEA Sniglar ágykerete az eddigi legolcsóbb, amit láttam. Family kártyára 10 e alatt van. Ágyrács is van hozzá, így csak a matracot kell hozzá megvenni, ami szintén 10-12 e körül van.
Ha gondot okoz hogy semmi nincs a falnál, akkor oda is lehet venni egy Vikare védőkorlátot.
Én már feltettem a kérdést,hogy milyen az IKEA gyerekágy
és azt a választ kaptam, hogy a csavaroknak kell időnként
utána húzni.
Mostanában le szokták vinni a gyerek cuccokat, így lehet hogy éppen találtok még olcsó ágyat.
A múlt héten pl. a Hensvik volt 10e -rel olcsóbb, de az inkább lányoknak való.
kiságynak leszeded a rácsát és veszel leesésgátlót az IKEA-ban 2500 ft ért
2,5 gyerekem így alszik
Én 2,5 éves lányom "csak" 97 cm és 16 kiló, úgyhogy nem sokkkal kisebb, de a 120-as ágyon még elfér.
utolsó előtti voltam
Esetleg a teszveszen vagy a vaterán nem nézted még?
Én most rápillantottam a teszen, és láttam olyat, ami körbetámlás, leesésgátlós 10e Ft-ért.
Szia utolsó!
Előtted lévő:
Persze, biztos elfér.
Nekünk inkább az a gond, hogy a 60 cm szélesség helyett már nagyobb kéne,mert a fordulás már gáz, főleg ha bogár pózból történik:-)
Nekünk 60x120 a rácsos, de létezik 70 széles is.
Attól is függ, hogy hogy alszik a lurkó, mert az enyém még mindig vándorol.
Ha tudja a kérdező, hogy később jobb lesz az anyagi helyzete, akkor persze érdemes várni és jobbat venni!
Az Én fiam most 2 évesen egy 90x200 fenyőkeretes ágyban alszik.Vettem egy leesésgátlót és azt tettem fel.Ugyanilyenünk van:
13:55
Én arra várok, hogy az apja csináljon egy ágyat neki, nagynak is ő csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!