Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4-5 éves gyereked szokott...

4-5 éves gyereked szokott látni meztelenül? Együtt fürödni szoktatok?

Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 22:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

Én szégyellős típus vagyok,de a gyerekeim szoktak meztelenül látni,mikor öltözöm vagy fürdők.

Nem szoktam velük fürdeni,mert együtt fürdik a két gyerek.

De nem is akarok velük fürdeni.Félek,hogy elkapnak valami bacit,még úgy is,hogy tudom nincs okom ezt feltételezni. Ez van.A zuhanyzás más,azt ritkán,de szoktunk.

2014. jún. 13. 11:22
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
persze, ha fürdök, vagy öltözöm, vetkőzöm. Kisfiam van. Együtt fürödni is szoktunk. Engem nem zavar, még őt sem, nem igazán érdekli. Nálunk ez nem nagyon volt téma, apumat is láttam már meztelenül. A mai napig ha apa fürdik vagy én, bemegyünk kezet mosni a fürdőszobába, nem problémázunk rajta. Természetes dolog szerintem , nem idegen előtt vagy meztelen. Apukája meztelenül alszik, meg én is most ebben a nagy melegben, na meg persze ő is. Panelba lakunk 32-33 fok van a lakásba.
2014. jún. 13. 12:27
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
utolsó vagyok, ha lányunk lenne, akkor sem lenne másként.
2014. jún. 13. 12:29
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
12/13-as vagyok. Szüleim kertesben laknak, a mamát is látta már meztelenül, meg a papát is a kisfiunk is. Ott pisziben alszunk ha ott vagyunk, mert ott hűvösebb van.
2014. jún. 13. 12:30
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
4 és 1,5 évesek a fiaim,óriás kádunk van minden este együtt fürdök velük,közben Apa a zuhanykabinba beugrik tehát mindkettőnket látnak meztelen!Öltözködni is látnak minket!
2014. jún. 13. 12:37
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Igen, szokott, sőt az apját is. Nem pucérkodunk szándékosan előtte, de nem is csinálunk titkot abból, hogy kinek mije van. Simán bekopog és bejön, ha bármelyikünk fürdik. 6 éves a lányunk.
2014. jún. 13. 12:54
 17/17 anonim ***** válasza:
96%
Én nem láttam a szüleimet meztelnül, anyámat is csak deréktól felfelé. Eléggé prüd családból származom. A lányom 4 éves. Kb. 2 éve kértem a férjem/apukáját, hogy ne meztelenkedjen előtte, ezzel ő is egyetért. Így őt alsónadrág nélkül nem szokta látni. Engem is ritkán, ha épp öltözködöm.
2014. jún. 13. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!