Hagytam volna megfulladni a gyermekemet? (bővebben lent)
Te mindenhol kötekedsz "kedves" 2-es?!
Kérdező, nem hagytad volna, sajnos voltam én is már úgy,hogy kikapcsolt az agyam, leblokkoltam. De azóta ha már köhint egyet rohanok, hogy nem-e félrenyelt.
A kicsi megijedt mivel ti bepánikoltatok. Semmi probléma nem történt volna. A kicsi most azért fél, mert ráijesztettetek. Helyesen döntöttél, hogy újra a vízhez szoktatod, így nem lesz később félelme.
Te pedig lefagytál, de ha igazi ok lett volna a pániklásra, akkor cselekedtél volna. Ne legyen bűntudatod. Viszont ezt beszéld meg a férjeddel, mivel szerintem ő jobban megijedt.
Ennyit az anyai ösztönről...Apukánál jobban működött.
2,5 évesnél már nincs búvárreflex. És 10 cm mély vízbe is bele lehet fulladni, nem semmiért nem szabad kisgyereket felügyelet nélkül hagyni a kádban.
Na igen.... Ennyit a veszélyhelyzetben valo helyes reakciorol.... Az ember elképzeli, hogy mit tenne, de az adott pillanatban bármi történhet. Ezért nem szabad pl kisgyereket egyedül hagyni, akar milyen jol nevelt is.
Próbálj meg nem gondolni ra. Sajnos van ilyen. Amúgy meg az is lehet, hogy legkozelebb egy ilyen alkalomnal máshogy reagálsz. A lényeg, hogy a gyereknek semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!