Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tej és tojás allergiás gyereke...

Tej és tojás allergiás gyerekek anyukák, vannak itt? Lehetnek kérdéseim?

Figyelt kérdés
A tej allergia most jött még a meglévő tojáshoz. Eddig is kerültük tejterméket de azért néha evett egy Rudit vagy abbol a kajából is kapott amiben volt tej vagy tejföl.Sütve vagy fözve. Ti sem adtok a gyereknek semmi ilyesmit. Tojáspotlo port és zabtejet használok. Ha olyat főzök ami tojásos abbol kihagyom. Neked mit mondanak az orvosok kinőheti a gyerek ezeket az allergiákat? És miket főztök? Én most tepertős pogácsát sütöttem tojáspitloval és zabtejböl.

2014. jún. 9. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem írtad hány éves.Nekem azt mondta a doki a tejtermékekre,hogy 3 éves koráig kinőheti.Nálunk csak a konkrét tejtermékekkel van gond.tejfölös pogácsát ehet,de tejszínes húst nem.Nem adok neki olyan ételt amiben tejtermék van,mert megy a hasa és tönkre teszi a bélbolyhokat.Nekem egyszerűbb a helyzetem.Nem laktózérzékeny.
2014. jún. 9. 20:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! 2 éves. Holnap tudok majd konkrétumokat mert csak telefonon diktálta be doki, hogy tojás,tej, banán és csokoládé allergiás Mostmár. De, hogy mit ehet mit nem, nem tudom pontosan még sajnos.
2014. jún. 9. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!