Kéthetes táborba hogy küldesz a gyerekkel olyan sok ruhát?
Nyáron fölvenni azt a pólót kétszer, amiben egész nap kirándul, szaladgál?
Mosás: már rég nem megoldás, nemhogy centrifuga, de szárítőkötél sincs a táborokban.
én is azt gondolom, hogy ha 2 hetes táborba megy, akkor már biztos 10 fölött van. divat vagy nem, nem szakad le a keze ha kimos 3 pólót. egy kis mosószer, kis pohárba, egy darab kötél...
kisnadrágot szerintem 2x-3x is felvehet, pólóból tegyél be 10et, bugyiból meg 15öt. 2 pulcsi, egy melegítő, aztán ha koszos lesz valami, majd kimossa.
nem kell centrifuga, majd kicsavarja. ha mást nem, mutasd meg neki hogyan kell
Az en 8 eves fiam is iden megy eloszor 2 hetes taborba.Oszinten szolva en veszek majd meg neki ruhakat a biztonsag kedveert,mert en is ugy szamolom,hogy minden nap osszekoszolja majd magat.Szerencsere heti 2 nap latogathatnak a szulok, igy azert tudom majd potolni ha valamibol megis keves lenne.
Nekem soknak tunik a 2 het,de mindenkepp menni szeretne.Egy kozeli taborba fog menni, fel ora tolunk autoval,igy legalabb barmikor erte mehetek ha megsem erezne jol magat.
8 éves ő is, és én is sokallom a 2 hetet, de ez edzőtábor, kérték, hogy mindenki menjen.
Másik: elmondták szülőin, hogy NINCS mosási lehetőség, de ilyen mód, hogy majd ő kifeszít egy kötelet, meg ki tudja, hol (van-e pl. lavór, vödör, bármi, akár a mosdóban dugó - nem szokott) mosson, nem 10, inkább 14 fölött kellene lennie.
De leginkább az érdekelt, hogy nálatok van-e ennyi ruhája a gyereknek? (Épp emiatt, hogy elég korlátozottak a lehetőségek.)
Arra gondoltam én is, hogy ahányszor "látogatás" van, lemegyünk, bár elég messze van.
9-es nem azt kérdezte a kérdező hogy sok-e a két hét..,nem a te gyereked,nyílván ő ismeri a gyerekét,tudja mit csinál!A tied 7 az övé 8.1 év korkülönbség sokat jelent!
De továbbra is azt mondom nem ez volt a kérdés!
Kedves Kérdező!
ha nincs ennyi váltás polója a gyermekednek akkor én elmennék egy jó turiba és vennék még hozzá!Nem kell oda csak vadiúj Angry Birdsös poló!Megteszi a 3-400 ft-os is persze ami nem kinyúlt,szakadt!
Az én 4 éves fiamnak rengeteg trikója is van,fehérek amiket télen hosszú újjú poló alá adok neki!Én azokat ilyenkor nyáron is ráadom!Még vagányabb benne mint polóba!Amúgy rövidgatya ha nem lesz koszos elég sztem 2 naponta!
Jó táborozást a gyermekednek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!