Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kéthetes táborba hogy küldesz...

Kéthetes táborba hogy küldesz a gyerekkel olyan sok ruhát?

Figyelt kérdés
Minden napra egy mindenből, plusz minimum 3 pót: tehát 16 póló, bugyi, zokni, sok rövidnadrág stb. Nálatok van a gyereknek ennyire sok ruhája?
2014. jún. 8. 20:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát azért egy-egy darabot a felsőruházatból kétszer is fel lehet venni...
2014. jún. 8. 20:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Bocs de erről eszembe jutottak a régi szép idők mikor ennyi idős vagy hosszabb úttörőtáborba vittünk 4-5 ruhát mindenből + 1 műanyag kék dobozos MOSÓSZERT! Esténként mosás a csapban és ennyi. Ez ma már nem megoldás?
2014. jún. 8. 20:27
 3/10 A kérdező kommentje:

Nyáron fölvenni azt a pólót kétszer, amiben egész nap kirándul, szaladgál?

Mosás: már rég nem megoldás, nemhogy centrifuga, de szárítőkötél sincs a táborokban.

2014. jún. 8. 20:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Polót, fehérneműt tennék minden napra. A rövidnacit is kb. Hosszú ruhát meg mondjuk 2-2 db-ot. Jó idő reményében. Ha 2 hetes táborba megy, akkor gondolom elég idős/önálló hozzá, hogy elboldoguljon.
2014. jún. 8. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

én is azt gondolom, hogy ha 2 hetes táborba megy, akkor már biztos 10 fölött van. divat vagy nem, nem szakad le a keze ha kimos 3 pólót. egy kis mosószer, kis pohárba, egy darab kötél...

kisnadrágot szerintem 2x-3x is felvehet, pólóból tegyél be 10et, bugyiból meg 15öt. 2 pulcsi, egy melegítő, aztán ha koszos lesz valami, majd kimossa.

nem kell centrifuga, majd kicsavarja. ha mást nem, mutasd meg neki hogyan kell

2014. jún. 8. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Az en 8 eves fiam is iden megy eloszor 2 hetes taborba.Oszinten szolva en veszek majd meg neki ruhakat a biztonsag kedveert,mert en is ugy szamolom,hogy minden nap osszekoszolja majd magat.Szerencsere heti 2 nap latogathatnak a szulok, igy azert tudom majd potolni ha valamibol megis keves lenne.

Nekem soknak tunik a 2 het,de mindenkepp menni szeretne.Egy kozeli taborba fog menni, fel ora tolunk autoval,igy legalabb barmikor erte mehetek ha megsem erezne jol magat.

2014. jún. 9. 00:01
 7/10 A kérdező kommentje:

8 éves ő is, és én is sokallom a 2 hetet, de ez edzőtábor, kérték, hogy mindenki menjen.

Másik: elmondták szülőin, hogy NINCS mosási lehetőség, de ilyen mód, hogy majd ő kifeszít egy kötelet, meg ki tudja, hol (van-e pl. lavór, vödör, bármi, akár a mosdóban dugó - nem szokott) mosson, nem 10, inkább 14 fölött kellene lennie.

De leginkább az érdekelt, hogy nálatok van-e ennyi ruhája a gyereknek? (Épp emiatt, hogy elég korlátozottak a lehetőségek.)

Arra gondoltam én is, hogy ahányszor "látogatás" van, lemegyünk, bár elég messze van.

2014. jún. 9. 09:12
 8/10 anonim ***** válasza:
6-os vagyok.Melegebb ruhakbol rengeteg van,nyaribol sajnos meg nincs annyi,hogy 2 hetet kibirjon mosas nelkul.Tavalyrol mindent kinott,most pedig meg nem volt folyamatos hoseg,igy a nyari ruhataraban meg vannak hianyossagok.Jelenleg 8 rovidnacija van, 10 poloja, 2 nyari pizsi es 1 furdonaci.A tobbit atminositettem itthoni ruhanak,kozossegben mar nem adnam ra.Szoval meg vasarolni kell.
2014. jún. 9. 09:41
 9/10 anonim ***** válasza:
7 éves fiamnak van ennyi ruhája, szerintem táborba sportolni nem kell új ruhát venni, bőven jó a "játszós" is, jó nyilván nem szakadt ruhára gondolok. Amúgy szerintem sok a 2 hét egy ekkora gyereknek. A 7 évesem is megy úszó táborba, már tavaly is volt, de közel van, reggel viszem, délután haza hozom.
2014. jún. 9. 12:07
 10/10 anonim ***** válasza:

9-es nem azt kérdezte a kérdező hogy sok-e a két hét..,nem a te gyereked,nyílván ő ismeri a gyerekét,tudja mit csinál!A tied 7 az övé 8.1 év korkülönbség sokat jelent!

De továbbra is azt mondom nem ez volt a kérdés!

Kedves Kérdező!

ha nincs ennyi váltás polója a gyermekednek akkor én elmennék egy jó turiba és vennék még hozzá!Nem kell oda csak vadiúj Angry Birdsös poló!Megteszi a 3-400 ft-os is persze ami nem kinyúlt,szakadt!

Az én 4 éves fiamnak rengeteg trikója is van,fehérek amiket télen hosszú újjú poló alá adok neki!Én azokat ilyenkor nyáron is ráadom!Még vagányabb benne mint polóba!Amúgy rövidgatya ha nem lesz koszos elég sztem 2 naponta!

Jó táborozást a gyermekednek!!

2014. jún. 9. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!