Hogy lehet kibírni 2 gyerekkel hogy 1 hónapig nem mehetünk sehova? (bárányhimlő)
Most a nagy kezdte, a kicsi valószínű 2 hét múlva még 2 hétig. Meg fogunk kattani bezárva azt hiszem.
Mit csinálhatunk itthon egy hónapig? A nagy 5, a kicsi másfél éves.
mi minden nap mentünk sétálni, szerencsére nálunk nagyon enyhe lefolyású volt, ráadásul az egész környék bárányhimlős volt :)
déltől 2-3-ig sétálunk, amikor a többi gyerek aludt, mások ebédeltek...
van nálunk egy kicsi túraútvonal, ott sétáltunk, senkivel nem találkoztunk... hétvégén meg a családhoz mentünk látogatóba.
boltba úgy mentem, hogy a gyerkőc kint megvárt, nehogy összefogdosson valamit, a boltos csaj addig beszélgetett vele. aztán ő bement, én ki, leszámlázta, majd kihozta a szatyrot és odaadtam a pénzt.
muszáj volt vásárolnom, mert nem volt segítségem, férjem is pont akkor nem volt itthon...
viszont arra figyelj, hogy gyerekekkel, idősekkel, terhesekkel ne találkozzatok. vagy ha jön szembe valaki, menjetek át inkább az út túloldalára
A bárányhimlő lázzal is jár sokszor, s tényleg kell a 2 hét bent!
Nálunk a tesóm 2 nap után kijöttek a pöttyök!
Azért mondta a doki hogy ne menjetek ki, mert a bárányhimlő fertőz, s vezélyes is, ha egy felnőtt kapja el, aki még nem volt bárányhimlős, súlyos szövődményei lehetnek felnőtten, impotencia...
Most karanténban vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!