Akinek a gyerekén/babáján csak enyhén jött ki a bárányhimlő, késsőbb lett valami "folytatása"?
Figyelt kérdés
Márminthogy késsöbb még1x kijött rajta vagy pl nekem kiskoromba övsömör formájába jött ki másodjára!
A 3,5 éves bátyja fertőzödött meg az oviba ő rajta szuperül kijött de az 1 éves öccsén csak 6-8 pötty van és azok sem hólyagosodtak,vízesedtek!Dokihoz ma elvittem ő azt mondta ez tuti bhimlő!
2014. márc. 10. 13:58
1/4 anonim válasza:
Én baba koromban elkaptam az unokanővéremtől, de csak néhány pötty jött ki rajtam, de az orvos megállapitotta, hogy ez bárányhimő. 15 éves voltam, mikor egyik barátnőm elkapta, mivel úgy tudtuk, hogy már voltam egyszer simán átmentem hozzá, és szerencsétlenségemre újra elkaptam, de ekkor már rendesen.
2/4 A kérdező kommentje:
és 15 évesen hogy viselted,milyen volt?
Azt mondják minél idősebben kapja el valaki annál brutálabb...
Van egy barátnőm,ő 31 évesen esett át rajta de megjárta a poklok poklát!
El is döntöttem ha nagyobb lesz a fiam,mondjuk 3-4-5 elfogom vinni egy bárányhimlő "bulira" és akkor kiderül hogy most átesett rajta avagy sem.Inkább kicsiként mint felnőttként nyalja be még 1x!
2014. márc. 10. 19:43
3/4 anonim válasza:
Az én fiamnak is övsömörként jelenik meg, de csak heves érzelmi reakció szokta kiváltani. Jelenleg 12 éves, kb 3 évesen volt bárányhimlős kemény 1 napig.
4/4 anonim válasza:
első vagyok, kegyetlen volt, lázas voltam végig, és majd megbolondultam a viszketéstől, soha nem felejtem el, plusz a nyár közepe volt, döglesztő meleg, megszenvedtem nagyon. Mindenképp jobb gyerekként étesni rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!