Hol csináltatnátok szülinapi tortát? (IV. , XV. Kerületi anyukák)
Figyelt kérdés
1) Harangvirág Cukrászda
2) Horváth Cukrászda
Egyiknél sem tudom, hogy mennyibe kerül a figurás torta. A lányom most Thomas és Bogyó és Babóca mániás.
Így Thomasos figurás tortát csináltatnék neki, Bogyó és Babóca marcipánokkal.
2014. jún. 2. 16:12
2/5 anonim válasza:
MI a Horváthba csináltattunk Hello Kittist, nagyon szép volt, de nem ízlett senkinek, lehet hogy mi választottunk ízt rosszul.
3/5 anonim válasza:
Ha finomat akarsz, akkor egyértelműen a Harangvirág cukrászdát válaszd!
A Horváth csak látványcukrászda.... a Várit nem ismerem, de szerintem a Harangvirágban nem fogsz csalódni! :)
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom ;)
2014. jún. 3. 07:39
5/5 anonim válasza:
A Horváth cukrászdába én már vittem vissza tortát, mert égett volt a piskótája (7.000 Forintért), rendeztem is egy jó kis jelenetet, azóta a környékükre se megyek, egyáltalán nem korrektek.
A Harangvirág viszont nagyon jó cuki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!