Szülinapi torta kérdés?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy ha egy téglalap alakú képes tortát csináltatok,de fényképem nincs,csak egy újságból kivágott kép,azt is rá tudják tenni ostya formájában a tetejére??2014. márc. 26. 14:28
1/7 anonim válasza:
Milyen kép? Neten nincs fent az, vagy hasonló?
2/7 A kérdező kommentje:
Holnap vinném rendelni,és addig már nincs időm fényképpé tenni az a képet:))
2014. márc. 26. 14:32
3/7 anonim válasza:
Gondolom valakinek a cukrászdában csak van digitális fényképezőgépe, szkennere, vagy jobb kamerájú telefonja :)
4/7 A kérdező kommentje:
az nekem is van,de fényképes tortához vinni szoktam a képet...most vigyem az újság lapját??
2014. márc. 26. 14:48
5/7 anonim válasza:
Nálunk e-mailben kell elküldeni, vagy pendriveon odaadni. Fényképezd le az újság lapját, vagy vidd el az újságot, igen!
6/7 A kérdező kommentje:
Itt csak a fényképet lehet beadni,mást nem ,azért agyalok,hogy gond-e ha csak egy újságlap,nem fénykép.Le is fotóztam amúgy,csak előhívatni nem tudom holnapig:(
2014. márc. 26. 14:58
7/7 anonim válasza:
Ha csak a fénykép kell nekik, valószínűleg ők fogják beszkennelni, akkor viszont mindegy, hogy mi. Lényeg, hogy jó minőségű legyen. Nem tudod felhívni a cukit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!