Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Júliusban lesz 1 éves a...

Júliusban lesz 1 éves a kisfiam, milyen tortát süssek neki? Ti annak idején mit sütöttetek? Receptet tudtok adni?

Figyelt kérdés

sem a családban sem nála nem volt ezidáig ételallergia

Nagyon szereti a gyümölcsöket főleg a banánt!

#babatorta #első szülinapi torta
2013. jún. 15. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Én a fiam szülinapjára sima gyümölcstortát csináltam a kedvenc gyümölcseivel és tortazselével.

Úgy gondoltuk ráérünk még a cukrászdai,mesefigurás tortával...

Majd olyat kap amikor nagyobb lesz,amikor már lesz kedvenc mesehőse és amikor már kellőképp tudja értékelni.

2013. jún. 15. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is valószínűleg valamiféle gyümölcstortát csinálnék. vagy lefagyaszthatsz tejszínhabot összekeverve gyümölcsökkel, olyasmi mint a fagyi, én ezt a receptet most találtam és mivel imádom a vienettát biztosan megcsinálom majd. És így azt is eldöntheted, hogy mennyire legyen édes, mivel annyi cukrot / édesítőt raksz bele amennyit akarsz.

[link]

2013. jún. 15. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Répatorta?? :)
2013. jún. 27. 17:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, én is egyre inkább a gyümölcsös joghurt tortára voksolok az alapot még nem fixáltam le, vagy egy kis répás vagy egy kis banános piskóta lesz...
2013. jún. 27. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!