5 éves fiamat autóban vihetem már csak simán ülés magasítóval?
3. babánkat várjuk és csak úgy férnének be a kocsiba, ha a legnagyobbik magasítón ülne nem normál autósülésbe...
109 cm jelenleg és 15,5 kiló!
Igen, csak 135 cm felett lehet használni az ülésmagasítót. Nem véletlen, egy ütközésnél semmit nem védene a magasító, az öv is a nyakánál menne.
Érdemes átgondolni az üléseket - vagy a kocsit. Nem feltétlen szükséges 7 üléses autó, van egy csomó típus, ahol befér hátra 3 ülés egymás mellé. Keress rá, volt sokszor ilyen kérdés, ott ajánlottak autómárkákat.
hát igen,ezt sajnos tudomásul kell venni,hogy aki három gyereket vállal a kicsi kocsiját le kell cserélni nagyobbra!
Jól írja az előttem válaszoló,nem feltétlen szükséges 7 személyes,vannak 5 személyesbe is olyanok ahol hátul elfér 3 üccsi:)Pl Renault Scenic
Én írtam, hogy 7 személyest vettünk, már csak azért is, mert jön a 4.! A miénk ford galaxy, több célnak is megfelel, a gyerekek mellé a nagyszülő is befér néha.
3 gyerek mellé tényleg elég az ötszemélyes, csak megfelelő típus legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!