Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak velük? Megorjite...

Mit csináljak velük? Megorjitenek, nem fogadnak szót egész nap csak az üvöltés, hiszti..!?

Figyelt kérdés
Lanyaim 20honapos es 4es fel eves! Egesz nap csak anyusszoges, hiszti, dac, veszekedes! Minden jatekon még 1szem afonyan is képesek veszekedni! Vegig sem hallgatnak a válasz mindenre nem! Egesz nap ezt csinalta a nagy azt csinalta a kicsi! Kiakasztanak! Se nagymama senki nem segit! Apjuk dolgozik minden nap! Hagyom őket nyusszogni nem segit! A nagy épp kezd feleselni, ki hoznak a sodrombol! Meg nem csaptama fenekukre de már érik. ......
2014. máj. 25. 15:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
6. vagyok. Nálunk az elkülönítés nem igazán büntetés, nem is így kommunikálom. Csak annyit szoktam mondani, hogy most egy kicsit játsszatok külön, amíg meg nem nyugszik mindenki. A nagyobbik fiam amúgy rá szokott szolgálni, mert jellemzően ő az, aki piszkálja a kicsit, nem hagyja nyugodtan játszani valamivel. És ő már elég nagy ahhoz, hogy egyedül, a másik szobában is tudjon játszani, inkább az szokott most már lenni a probléma, hogy a kicsi is utána megy, állandóan a nagyot lesi, mit csinál. A nagyobbik fiam néha már szeret(ne) is elvonulni. Ha pedig egy kis ideig külön tudnak játszani, utána érdekes módon mindkettő "megnormálisodik". Időnként viszont azt csinálom, hogy ha a nagy provokálja a veszekedést, megfogom a kicsit és átviszem magammal egy másik helyiségbe, a nagy persze jön utánunk és ígéri, hogy tud szépen viselkedni...
2014. máj. 27. 22:53
 12/12 anonim ***** válasza:

7-es vagyok!

nem neked céloztam kedves kérdező hanem az 5-nek!

Oda is írtam,hogy 5!

2014. máj. 28. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!