20 ezer forint alatt tényleg nem lehet jó gyerekülést kapni?
9-36-kgost szeretnék venni 3,5 évesemnek, de ami 15-16 ezer körül vannak, mind le vannak szólva...:(
Olyan rosszul érzem magam, de többet nem tudunk rá kiadni, tényleg lehetetlen ilyen árban jót és biztonságosat találni?? :(
re12. Olvasd el még1x, amit írtam. Linkeltem, amit mi vettünk (ahogy sokan előttem), de egyáltalán nem írtam, h szívtelen anya, ha nem ilyet vesz. Vagy igen? :) Nem tudjuk továbbra sem, hogy mennyit használnák, ha keveset, akkor szerintem elég lehet egy egyszerűbb kivitel. Nemsokára nekem is vennem kell még +2 ülést, biztosan nem azt a színvonalat fogom venni, ami már van. Majd ha hosszabb távra utazunk, a megbízhatóbbat fogjuk használni.
Ami az én gondom az egyszerűbb ülésekkel, hogy általában nincs jó tesztjük. Ha meg nekem fontos, hogy a gyerek kényelmes és JÓ ülésben üljön, akkor az meg nem a 20ezres kategória sajnos. Más kérdés, hogy - és ettől áll égnek a hajam - külföldön kb még olcsóbban kapod meg ezeket az üléseket, mint itthon. És pl Ausztriában a 200€ kiadás nem azt jelenti, mint nálunk. De sajna ez általában a gyerekcuccoknál így van.
"Nem is tudom,akkor csak milliomosok szülhetnének ebben az országban..."
Mi köze a szülésnek az autóhoz? Nincs autó nem kell gyerekülés ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!