Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 20 ezer forint alatt tényleg...

20 ezer forint alatt tényleg nem lehet jó gyerekülést kapni?

Figyelt kérdés

9-36-kgost szeretnék venni 3,5 évesemnek, de ami 15-16 ezer körül vannak, mind le vannak szólva...:(

Olyan rosszul érzem magam, de többet nem tudunk rá kiadni, tényleg lehetetlen ilyen árban jót és biztonságosat találni?? :(

2014. máj. 22. 18:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Addig úgysem tudhatja az ember jó-e vagy rossz,ameddig baleset nem éri,de ez ne történjen meg senkivel.

Mi 8000-ért vettünk ülést,már 3 éve nyúzzuk,én meg vagyok vele elégedve és nem csináltam belőle lelkiismereti kérdést,hogy mennyibe került.Szerintem te se tedd.

2014. máj. 22. 18:53
 2/14 anonim ***** válasza:
27%

Szia.

Igen,sajnos lehetetlen 20 ezer alatt jót venni.

A miénk is elég drága volt,de maximálisan meg vagyunk elégedve vele.

Ilyenünk van!

[link]

2014. máj. 22. 18:55
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Esetleg nézhetsz használt, de jó állapotú márkás ülést. Én a 0-18 kg-os ülésünket vettem így. Annyira jó állapotú volt és mi is úgy vigyáztunk rá, hogy 2 év után ugyanannyiért tudtam eladni, mint amennyiért vettem.
2014. máj. 22. 18:56
 4/14 A kérdező kommentje:

[link]

Inen vajon érdemes rendelni, szabad hinni neki? Ez jó márkának tűnik, és jót írnak róla, szerintetek? Személyesen lenne jó látni, de az biztos nem jön össze...

2014. máj. 22. 19:00
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
50.000-ért gyerekülés? Komolyan mondom,már nevetséges,hogy képesek a kismamákat lehúzni,azok meg beveszik,hogy csak a drága a jó.Nem is tudom,akkor csak milliomosok szülhetnének ebben az országban...
2014. máj. 22. 19:01
 6/14 anonim ***** válasza:

[link]

Nekunk ilyen van, csak annyi a különbség hogy itt nálunk Angliában ez £70, ami 20-25 ezer Ft.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy lehet megéri megnézni külföldi oldalakat is :-)

2014. máj. 22. 19:35
 7/14 anonim ***** válasza:
nincs esetleg ismerősötök, akiktől tudnátok használtan venni olyat, amelyiknél tuti nem volt baleset?
2014. máj. 22. 20:20
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Le leszek pontozva meg felelotlen is leszek de szerintem ez mar tulzas h 50ezerert ulest. Valoban csak a lehuzas. Mi ujonnan a tegel bababan vettunk 18 ezerert egy top rider 9-36kg gyerekulest.
2014. máj. 22. 20:32
 9/14 anonim ***** válasza:

leírom mi hogy jártunk, kerüld el ezt :)

mi befektettünk egy 30E-s ülésre, biztos ami biztos.

tök jó is volt, mígnem kinőtte a saját övet és jött volna az autó öve. igenám, de nem volt övelvezető! a saját öv már a válla alatt 5 cm-el, az autó öve meg az arcában...

egyébként ha jól látom, az általad linkeltnek is pont ez a hibája. olyat nézzél, mint a liked tetején amiben ül a kisfiú :) annak van öv vezetője (a fejtámla alatt el tud menni), így jó helyen lesz az öv :)

2014. máj. 22. 21:41
 10/14 anonim ***** válasza:
A Concord Trimax nem 9-36-os ülés, csak 9-18-as. Nem lehet kivenni a belső övet, nem használható a kocsi biztonsági övével. Mi is ilyet akartunk, de a 12 kg-os lányomnak még éppen jó volt a magassága.
2014. máj. 22. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!