20 ezer forint alatt tényleg nem lehet jó gyerekülést kapni?
9-36-kgost szeretnék venni 3,5 évesemnek, de ami 15-16 ezer körül vannak, mind le vannak szólva...:(
Olyan rosszul érzem magam, de többet nem tudunk rá kiadni, tényleg lehetetlen ilyen árban jót és biztonságosat találni?? :(
Addig úgysem tudhatja az ember jó-e vagy rossz,ameddig baleset nem éri,de ez ne történjen meg senkivel.
Mi 8000-ért vettünk ülést,már 3 éve nyúzzuk,én meg vagyok vele elégedve és nem csináltam belőle lelkiismereti kérdést,hogy mennyibe került.Szerintem te se tedd.
Szia.
Igen,sajnos lehetetlen 20 ezer alatt jót venni.
A miénk is elég drága volt,de maximálisan meg vagyunk elégedve vele.
Ilyenünk van!
Inen vajon érdemes rendelni, szabad hinni neki? Ez jó márkának tűnik, és jót írnak róla, szerintetek? Személyesen lenne jó látni, de az biztos nem jön össze...
Nekunk ilyen van, csak annyi a különbség hogy itt nálunk Angliában ez £70, ami 20-25 ezer Ft.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy lehet megéri megnézni külföldi oldalakat is :-)
leírom mi hogy jártunk, kerüld el ezt :)
mi befektettünk egy 30E-s ülésre, biztos ami biztos.
tök jó is volt, mígnem kinőtte a saját övet és jött volna az autó öve. igenám, de nem volt övelvezető! a saját öv már a válla alatt 5 cm-el, az autó öve meg az arcában...
egyébként ha jól látom, az általad linkeltnek is pont ez a hibája. olyat nézzél, mint a liked tetején amiben ül a kisfiú :) annak van öv vezetője (a fejtámla alatt el tud menni), így jó helyen lesz az öv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!