Milyen bevált recepteket tudnátok ajánlani zab/búzakorpából 4évesemnek?
Figyelt kérdés
a gasztrón a doktornő ezt mondta,hogy korpát adjak a fiamnak a szorulására,meg élő flórás joghurtot.Milyen az az élő flórás joghurt??Vagy melyik az?
Én danone activiát vettem ma neki,de fogalmam nincs hogy ez az e,vagy jó e neki.
Zab vagy búzakorpás recepteket irnátok nekem?Vagy hogy mibe tudnám beletenni a fiamnak a joghurton kivül?Van ennek ize,észre fogja venni?Mert nagyon finnyás,ha megérzi,köpi is ki....
Köszönöm!
2014. máj. 19. 22:46
1/2 anonim válasza:
gyümölcslébe is beleteheted, de ha ennyire érzékeny az ízekre, szerintem abban is kiszűri. (Legalábbis én mindig érzem az ízét.) Mindenesetre próbáld meg. Esetleg reggel müzlibe, vagy valamilyen sütibe is beletehetnéd. [link]
2/2 anonim válasza:
zabkorpából szoktam csinálni "tejbegrízt" is, annyi a különbség, hogy nem kell túl sokáig főzni, csak amig kicsit besűrűsödik, és utána lefedve pihentetni kell.pont olyan az íze, mint a hagyományosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!