3 éves lánynak mesekönyvet, képeskönyvet szeretnék, írnátok könyvcímeket, ami nektek bevált és szereti? Eddig semmilyen mesekönyv, képeskönyv nem hozta lázba, most kezdi nézegetni.
Próbálj valamilyen puzzle mesekönyvet.Az én lányom nagyon szereti az ilyeneket,az egyik oldal kirakó,a másik mese.
Nálunk is kedvenc a Bogyó és Babóca....de van Bartos Erikának egy könyve Hógolyó,amiben mondókák,versek vannak ovisoknak,nagyon jók.
Nekünk megvan a 100 klasszikus mese,ilyen rengeteg változat van. Kislányom kedvence a Kis kakas gyémántfélkrajcárja,Hamupipőke...stb. Szóval ezek a régebbi mesék.
Az eddigiek is nagyon jók én a Móra kiadónál újra nyomott Szutyejev Vidám meséket ajánlom. Rövid, kedves kis történetek- már az én régi gyerekkoromban is kedvenc volt.
Nálunk még a Kisvakond nagy kedvenc, ebből is van évszakos, számolós, verses, nagy alakú több mesés gyűjtemény.
én fiam 2,5 évesen az annapetivel és bogyó és babócával szerette meg az olvasást.
ezekbe a könyvekbe beleszeretett, most 4 éves, most más olvasni kell neki minden este legalább fél órát :SD de az annapetigergő még mindig a kedvenc, alig hagyja, hogy mást olvassak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!