Esküvőre 4-5 éves kisfiút mibe szokás öltöztetni?
Figyelt kérdés
Elég egy sötét nadrág és egy ing,ami pl halvány kék csikos, vagy inkább fehér selyem ing, fekete nadrág,nyakkendő? Vagy egy gyereknek nem kell annyira kiöltözni? Vagy vegyek egy komplett öltözetet, amihez nadrág+ing+mellény+nyakkendő van? Csak elég drága, és valszeg nem sokat lesz rajta....2014. máj. 19. 13:50
11/17 A kérdező kommentje:
Elolvastam,mégse tudom mit kéne ráadnom :)
2014. máj. 19. 17:58
12/17 anonim válasza:
Szerintem pedig egy eskuvore legyen az alkalomhoz illő ruhában addig amig a szertartás tart. Utana pedig vagany, kenyelmesben. Én a kisfiaimnak (4,5 es 2,5 évesek) az ovis anyák napjára fekete nadrágot, fehér inget es fekete mellényt vettem, olyan csinik voltak,majd' elolvadtam😊😊😊 ezt a kombinációt fogják felvenni az eskuvore is, ami jovo hónapban lesz! Szerintem szepet választottál, nem oltoztok minden nap ilyen ruhaba, egy évben egyszer ketszer miert ne :-)
14/17 Hubilla válasza:
15/17 Hubilla válasza:
Ezeket talaltam hirtelen...kb ilyesmit adnek ra. :))
csak hosszu nadraggal, diszkretebb (nem narancsos kockast, hanem vmi illot) inggel. De mindenkepp az o korahoz !
jo szorakozast ;)
16/17 anonim válasza:
Nyakkendőt biztos, hogy nem adnék rá. Nekem is van egy öt éves fiam.
Amit nem adnék még, az farmer,túl színes kockás ing, és azt sem, amit a Brendonból belinkeltél, az kicsit túlzás szerintem.
Valami köztes megoldás. Akár szürke nadrág, homokszín, bézs, fekete, az ing lehet világos, csíkos, fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!