Esküvőre 4-5 éves kisfiút mibe szokás öltöztetni?
Szép, vasalt nadrág, nem feltétlenül sötét, szép, vasalt ingecske, kész.
A fekete nadrág fehér ing kombót meghagyhatod későbbre, szegény fogja még utálni eleget.
én is egyetértek a válaszolókkal.
se öltönyt, se fehér ing-fekete nadrágot nem adnék a fiamra.
egy szép pamutnadrágot vennék és egy vagány kis inget.
ha hűvösebb van akkor meg egy kötött mellényt rá :)
nekünk ez a kombó mindig van a szekrényben, minden méretben, ezt jól ki lehet használni, pl. karácsony, szülinapok, keresztelők, esküvők...
öltönyt egyébként se adnék rá de ha kéne venni akkor biztos csak arra az alkalomra venné fel, azért meg pénzkidobás...
de amúgy a felnőttek sem egyenruhába mennek esküvőre, ők is elengásnsan, csinosan öltöznek, de nem fekete nadrág-selyem ing... :)
Ezt megvennétek,vagy nem szükséges igy kiöltöztetni?
Ünnepekre van neki egy sötétszürke twill nadrágja, ezt szoktam ráadni, legutóbb egy fehér halvány kék csikos inggel, nem tudom, ez is elég elegáns lenne-e? Vagy inkább a Brendonos együttes? Nyakkendő mindenképp kell?
elolvastad a válaszokat? :D
mindenki azt írta, hogy ő ing-nadrágot adná rá. szerintem felesleges egy esküvőre ez a szett, hacsak nem ő viszi majd a gyűrűt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!