Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Esküvőre 4-5 éves kisfiút...

Esküvőre 4-5 éves kisfiút mibe szokás öltöztetni?

Figyelt kérdés
Elég egy sötét nadrág és egy ing,ami pl halvány kék csikos, vagy inkább fehér selyem ing, fekete nadrág,nyakkendő? Vagy egy gyereknek nem kell annyira kiöltözni? Vagy vegyek egy komplett öltözetet, amihez nadrág+ing+mellény+nyakkendő van? Csak elég drága, és valszeg nem sokat lesz rajta....
2014. máj. 19. 13:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ha meleg van akkor eleg egy ing, nyakkendo es egy sotwt nadrag. Amit kombinalhatsz. Pl lehet halvany kek,rozsaszin es ilyesmik az ingek. A nadragnak illo egy szovetnadrag, fatmer elegge ciki lenne. :-) a nyakkendo meg szerintem irto cuki egy ilyen gyereken. :-). Zakot nem fontos adni ra foleg ha nagyon meleg van, ha hivos lenne akkor h ne fazzon.
2014. máj. 19. 14:00
 2/17 anonim ***** válasza:

Szép, vasalt nadrág, nem feltétlenül sötét, szép, vasalt ingecske, kész.

A fekete nadrág fehér ing kombót meghagyhatod későbbre, szegény fogja még utálni eleget.

2014. máj. 19. 14:15
 3/17 anonim ***** válasza:
Én is egy nem farmer , bármilyen nadrágot és egy hozzá illő szép inget adnèk.Ebben a kórban nem szükséges az( öltöny nyakkendő ).
2014. máj. 19. 14:20
 4/17 Hubilla ***** válasza:
76%
En semmikepp nem oltoztetnem oltonybe, de a sotet nadrag, feher ing sem tetszik. Nem oltoztetnem kis felnottnek, hanem korahoz illo, aranyos gyerekruhaba. Olyan edesek vannak!!! Persze ez kizarolag (!!!) az en velemenyem es izlesem!
2014. máj. 19. 14:23
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A 4. válaszolóval egyetértek. A hideg kiráz picikéken az öltönytől. Egy szép nadrág (nem farmer)+egy vagány ing nagyon cuki lehet.
2014. máj. 19. 14:51
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

én is egyetértek a válaszolókkal.

se öltönyt, se fehér ing-fekete nadrágot nem adnék a fiamra.

egy szép pamutnadrágot vennék és egy vagány kis inget.

ha hűvösebb van akkor meg egy kötött mellényt rá :)

nekünk ez a kombó mindig van a szekrényben, minden méretben, ezt jól ki lehet használni, pl. karácsony, szülinapok, keresztelők, esküvők...

öltönyt egyébként se adnék rá de ha kéne venni akkor biztos csak arra az alkalomra venné fel, azért meg pénzkidobás...

de amúgy a felnőttek sem egyenruhába mennek esküvőre, ők is elengásnsan, csinosan öltöznek, de nem fekete nadrág-selyem ing... :)

2014. máj. 19. 15:22
 7/17 anonim ***** válasza:
Az enyém tavaly fehér rövidujjas ingben volt világosbarna, halványkockás vászonnadrággal (kánikula, szabadtér) és vittünk neki egy kötött kardigánt estére.
2014. máj. 19. 15:57
 8/17 A kérdező kommentje:

Ezt megvennétek,vagy nem szükséges igy kiöltöztetni?

[link]

Ünnepekre van neki egy sötétszürke twill nadrágja, ezt szoktam ráadni, legutóbb egy fehér halvány kék csikos inggel, nem tudom, ez is elég elegáns lenne-e? Vagy inkább a Brendonos együttes? Nyakkendő mindenképp kell?

2014. máj. 19. 16:26
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem attol is fugg h mennyire lesz puccos az eskuvo.meg h ti mennyire oltoztok ki.
2014. máj. 19. 16:52
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

elolvastad a válaszokat? :D

mindenki azt írta, hogy ő ing-nadrágot adná rá. szerintem felesleges egy esküvőre ez a szett, hacsak nem ő viszi majd a gyűrűt ;)

2014. máj. 19. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!