Miért csinálta/csinálja ezt az anyukám?
10 éves koromig kislány létemre 2 centisre vágatta a hajam, tisztára, mint egy fiúnak. Most is alig engedi megnöveszteni, pedig én szép hosszú hajat szeretnék.
Hiába kértem és kérem, levágta, levágja.
Biztosan fiút akart.
Most hány éves vagy, hogy még mindig vágja a hajad. Ne engedd neki.
Szerintem általában azok az anyukák vágatják 2 centisre a lányuk haját, akik lusták törődni a hajjal. Egyszerűen egyszerűbb így neki, nem kell csatolgatni, copfozni, fésülgetni... Sajnos vannak ilyen anyák akiket nem érdekel hogy néz ki a gyerekük, csak az a lényeg nekik hogy minél kevesebb gond legyen vele...
Ne engedd neki ha már nem vagy olyan kicsi
Mindig azt mondja, hogy akkor nincs vele gond. De nem is neki van vele gondja, én mosom magamnak, én is szárítom, és nagyon csúnya volt az a haj.
Nincs olyan, hogy nem engedem. Már annyit könyörögtem ezért, ebben az évben engedte meg először, hogy kicsit hosszabb legyen, de még nem lehet copfozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!