Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért csinálta/csinálja ezt...

Miért csinálta/csinálja ezt az anyukám?

Figyelt kérdés

10 éves koromig kislány létemre 2 centisre vágatta a hajam, tisztára, mint egy fiúnak. Most is alig engedi megnöveszteni, pedig én szép hosszú hajat szeretnék.

Hiába kértem és kérem, levágta, levágja.

2014. máj. 17. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Biztosan fiút akart.

Most hány éves vagy, hogy még mindig vágja a hajad. Ne engedd neki.

2014. máj. 17. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
nehéz megmondani így látatlanban, h miért, valószínűleg az ő gyerekkorban történt valami... sajnálom, h nem enged belőle. azért próbáld megbeszélni vele. esetleg ha meg tudnád beszélni a problémát egy olyan rokonnal , akinek ad a véleményére és te is "olyanban" vagy vele, akkor ő talán a lelkére tudna beszélni. ez talán segíthet
2014. máj. 17. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
gyerekkorában*
2014. máj. 17. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem általában azok az anyukák vágatják 2 centisre a lányuk haját, akik lusták törődni a hajjal. Egyszerűen egyszerűbb így neki, nem kell csatolgatni, copfozni, fésülgetni... Sajnos vannak ilyen anyák akiket nem érdekel hogy néz ki a gyerekük, csak az a lényeg nekik hogy minél kevesebb gond legyen vele...

Ne engedd neki ha már nem vagy olyan kicsi

2014. máj. 18. 09:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Mindig azt mondja, hogy akkor nincs vele gond. De nem is neki van vele gondja, én mosom magamnak, én is szárítom, és nagyon csúnya volt az a haj.

Nincs olyan, hogy nem engedem. Már annyit könyörögtem ezért, ebben az évben engedte meg először, hogy kicsit hosszabb legyen, de még nem lehet copfozni.

2014. máj. 18. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azt akarja, hogy erősebb hajad legyen. Van egy ilyen városi legenda, mely szerint a vágástól erősödik a haj. De miért nem kérdezed meg tőle, hogy miért nem engedi?
2014. máj. 19. 08:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Beszéld meg vele hogy szerinted jobban néznél ki hossza hajjal, úgyis te mosod stb.
2014. máj. 19. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!