Olyan játékot szeretnék venni a fiamnak amivel megtanulja az irányokat.
Felette,alatta, mellette,rajta, mögötte..stb
2014. máj. 16. 14:21
1/7 anonim válasza:
Ehhez nem kell venni játékot. Egyszerű fantázia. Kockákkal is lehet. Lehet játszani rögtönözve. Hol a szék? Az asztal mellett. Nézd mi van a kanapé felett? Egy kép. Szerinted hova tettem a játékod? Ott van az asztal alatt.
2014. máj. 16. 15:08
2/7 anonim válasza:
ehhez tényleg nem kell játék.
viszont mondjad neki sokat, mert ezeket már kéne tudnia. 3 évesen volt pszichológiai felmérésen a fiam, ezeket tudta, csak azon akadt el, hogy 2 torony közül, amelyiknél az egyik 2cm-el magasabb volt, nem tudta melyik a legnagyobb.
utcán sétálva is tudjátok akár tanulni, autókat pakolászva, stb.
2014. máj. 16. 15:20
3/7 anonim válasza:
Ha mindenképpen szeretnél, akkor a LÜK bambino füzetek között van nyilas és közlekedési táblás is és a LOGICO primoban is vannak ilyen lapok- talán direkt ilyen téma is, hogy irányok. A tessloff-babilon honlapján fent vannak a kapható csomagok és mindegyiknek ott van pdf-ben a tartalomjegyzéke, hogy mit fejleszt. A LÜK-öt a dinasztia kiadónál keresd.
2014. máj. 16. 15:36
4/7 anonim válasza:
akebiajatek.hu
2014. máj. 16. 16:27
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Nem azzal van a gond,hogy nem tudja.
Írok két példát: Kérdeztem ma tőle,hogy hol van a játékvonat a székhez képest?Erre ő mondta,hogy alul.
A helyes válasz az lett volna,hogy a szék alatt.
Vagy hol van a sárga kisautó a székhez képest?Erre ő mondta,hogy hátul.A helyes válasz az lett volna,hogy a szék mögött.
2014. máj. 16. 22:12
6/7 anonim válasza:
hát bocs, de az, hogy nem fogalmaz helyen nem jelenti azt, h nem tudja, csak így mondja! Szerintem 5 évesen ez épp jó....
2014. máj. 19. 12:57
7/7 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy nem jó mert a védőnő megmondta,hogy ezt ennyi idősen már tudnia kéne de nem így.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!