Van olyan fejlesztő játék ami hangot ad és világít? 4évesnek?
Kisfiam figyelemzavaros, és a memóriajáték, párosító játék max 1 percig köti le, azt is nagyon nehezen. Viszont ha találnék olyan játékot ami ingert kelt a feladat elvégzéséhez talán jobban élvezné, és fejlődne.
Találtam olyat hogy első elektromos játékom, de az csak villog, és anyukák véleménye szerint nem stapabíró, kartonlapos. :(
kis laptopja van, de ott az foglalkoztatja hogy nyomkodja össze vissza a hang miatt......
Playstasiontől nem tudom hogy fejlődne.....vagy vannak piciknek is való játékok???
húú, azért ne legyen már egy figyelemzavaros gyerekből egyből kütyüfüggő.
én azt javaslom, hogy naponta 2-3!! órát legyen a szabadban illetve 2-3 mesét mesélj el neki, hidd el, javulni fog a helyzet. Fejleszteni meg egyenesen tilos a gyereket!!!!
akkor talán őket kellene megkérdezned, hogy mivel játsszon.
de azért, ha van időd, érdemes meghallgatni: http://www.youtube.com/watch?v=bwU7vygLRuI
Egy szóval nem írtam hogy azonnal megvenném. Megsúgom: nem kell kiforgatni a másik szavát. Megsúgom azt is: a gyógypedagógus ajánlotta, hogy keressek olyan játékot neki ahol összekapcsolható a hangadás a feladat elvégzésével. Ennyi.
Normális válaszokat vártam, de nem csodálkozom, ez a GYK.
schocko, igen és ez nagyon szomorú...
kérdező, ha normális válaszra vágysz, tedd fel normálisan a kérdést. ebből nem derült ki, hogy a gyereked beteg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!