Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van olyan fejlesztő játék ami...

Van olyan fejlesztő játék ami hangot ad és világít? 4évesnek?

Figyelt kérdés

Kisfiam figyelemzavaros, és a memóriajáték, párosító játék max 1 percig köti le, azt is nagyon nehezen. Viszont ha találnék olyan játékot ami ingert kelt a feladat elvégzéséhez talán jobban élvezné, és fejlődne.

Találtam olyat hogy első elektromos játékom, de az csak villog, és anyukák véleménye szerint nem stapabíró, kartonlapos. :(

2013. okt. 26. 11:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szerintem normális a kérdés. Normálisan megkérdeztem van-e olyan fejlesztő játék aminek hangja van. Édes mindegy hogy a gyerekem, ahogy te fogalmazol "beteg" (megsúgom ez nem betegség).
2013. okt. 26. 13:37
 12/21 anonim ***** válasza:

itt a neten megtalálod:

egyszervolt.hu

itt vannak játékok is, mi itt szoktunk játszani. pl. egy kirakót kirakunk, így leköti, a rendes nem. enyém is 4 éves, enyhe figyelemzavara van, millió fejlesztés van kiírva neki amit csinálunk, nem is értem miért ír olyan vki, hogy ne fejleszd, ha nem is ért hozzá....

2013. okt. 26. 13:53
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. okt. 26. 14:44
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem se mumus a mai világban a számitógép, semmi baja nem lesz,sőt,előnyére is válik,ha nem 20 évesen kezdi megtanulni használni. 4 éves kisfiam is sziivesen játszik neten lévő játékokkal,persze az ő korának valóval. Semmi baja nem lesz,ha játszik ilyenekkel, vannak kirakók,logikai játékok,ügyességi stb.
2013. okt. 26. 15:44
 15/21 anonim ***** válasza:
egyet megtennél? nem kerül semmibe és nem származik hátrányod belőle. légy szíves, ha legközelebb a fejlesztők valamelyikénél jártok, kérdezz rá, hogy egy 4 éves figyelemhiánnyal küszködő gyermeknek használ-e a számítógép, ültesd-e le elé ott játsszon. hidd el, sok későbbi gondot megspórolhatsz és legalább szakember szájából hallod a választ.
2013. okt. 26. 15:48
 16/21 A kérdező kommentje:

Most nem értem. KI A LÓTÚRÓ ÁLLÍTOTTA ITT AZT, hogy le akarom a gyerekem ültetni a számítógép vagy a PS2 elé??????????? Ezt választ írja már meg nekem valaki, azt tegye meg nekem. Én csupán annyit írtam, hogy nem is tudtam, hogy van kicsiknek való PS2-es játék, ez még nem vonja maga után azt, hogy én venni akarok neki.

Ritkán szoktunk játszani a számítógépen, de nem neki való, mert nem ő mozgatja az egeret, mert még nem tudja, hamar megunja.

Tehát még egyszer....olyan fejlesztő játékot (memória vagy párosító) keresek, ami hangot ad és villog. Hogy ő fogja meg a kis kezével azt az akármit és tegye saját kezével a helyére, és érje sikerélmény, hogy sikerült, mert szól a hang, vagy duda, vagy tapsvihar, vagy tudom is én micsoda.

Aki érti miről hadoválok annak köszönöm az eddigi válaszát, aki meg nem, az meg ne szuperanyáskodjon itt nekem,mert hozzá nem értőktől bőven kapok jótanácsokat. Köszönöm szépen!

2013. okt. 26. 21:40
 17/21 schocko ***** válasza:
4 évesen nem tudja mozgatni az egeret? Az enyém 3 évesen teljesen egyedül tudta kezelni, sőt, még az anyja jelszavát is elleste és tudott netezni is...
2013. okt. 27. 08:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Kisfiam 2 évesen is tudta használni az egeret,most 4 éves önállóan netezik,ő kapcsolja be a gépet ,berakja magának a netet,youtube-t,vagy amit akar... Egérrel is és a laptopom csúszkáját is könnyen használja.
2013. okt. 27. 08:50
 19/21 anonim ***** válasza:
ilyen játék nincs.
2013. okt. 27. 11:44
 20/21 anonim ***** válasza:
és jót röhögtem a kirohanásodon is.
2013. okt. 27. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!