Van olyan fejlesztő játék ami hangot ad és világít? 4évesnek?
Kisfiam figyelemzavaros, és a memóriajáték, párosító játék max 1 percig köti le, azt is nagyon nehezen. Viszont ha találnék olyan játékot ami ingert kelt a feladat elvégzéséhez talán jobban élvezné, és fejlődne.
Találtam olyat hogy első elektromos játékom, de az csak villog, és anyukák véleménye szerint nem stapabíró, kartonlapos. :(
itt a neten megtalálod:
egyszervolt.hu
itt vannak játékok is, mi itt szoktunk játszani. pl. egy kirakót kirakunk, így leköti, a rendes nem. enyém is 4 éves, enyhe figyelemzavara van, millió fejlesztés van kiírva neki amit csinálunk, nem is értem miért ír olyan vki, hogy ne fejleszd, ha nem is ért hozzá....
Most nem értem. KI A LÓTÚRÓ ÁLLÍTOTTA ITT AZT, hogy le akarom a gyerekem ültetni a számítógép vagy a PS2 elé??????????? Ezt választ írja már meg nekem valaki, azt tegye meg nekem. Én csupán annyit írtam, hogy nem is tudtam, hogy van kicsiknek való PS2-es játék, ez még nem vonja maga után azt, hogy én venni akarok neki.
Ritkán szoktunk játszani a számítógépen, de nem neki való, mert nem ő mozgatja az egeret, mert még nem tudja, hamar megunja.
Tehát még egyszer....olyan fejlesztő játékot (memória vagy párosító) keresek, ami hangot ad és villog. Hogy ő fogja meg a kis kezével azt az akármit és tegye saját kezével a helyére, és érje sikerélmény, hogy sikerült, mert szól a hang, vagy duda, vagy tapsvihar, vagy tudom is én micsoda.
Aki érti miről hadoválok annak köszönöm az eddigi válaszát, aki meg nem, az meg ne szuperanyáskodjon itt nekem,mert hozzá nem értőktől bőven kapok jótanácsokat. Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!