Ajánlanátok olcsó pelust?
Én DM-eset veszek, mindig kuponokkal, így darabja a 4-esnek 35,50Ft-ta jön ki, ez ár/érték arányban a legjobb.
Ugyanilyen árban szerintem csak no name pelenkát kapsz 100-as boltokban, vagy bababizományiban.
Én is a Dm Babylove pelenkát ajánlom kuponokkal. Annál nem létezik olcsóbb, csak ilyen másodosztályú pelusok, de a Dm-es az prémium minőség.
Jelenleg 3 hónapos a pici lányom, a hármas méretet használjuk amibe 100 db van, kuponokkal olcsóbb 35 Ft-nál is. Ár/érték arányban a legjobb szerintem is!
2-es vagyok
A DM facebookos oldalán minden hónap első csütörtök-péntekén van 10%-os végösszegi kupon, én mindig ezzel+ a 25%-os kuponnal veszem, így lesz ilyen olcsó.
30-40 Ft/db között én is meg tudom venni akár a PAMPERS zöldet (nem az olcsóbb narancsosat!).
Így:
- mindig akcióban veszek többet egyszerre
- ha DM-ben vásárolok, akkor 15% végösszegi és 25% joker (vagy babakupon az infopultból)
- áfás számlát kérek és egészségpénztárra elszámolom
- az egészségpénztári keretemből a babápolási dolgok árát 10 napon belül visszakapoma bankszámlámra
- szja bevalláskor az Ep befizetéseim 20%-át visszakapom
Igaz, ez utóbbi időben egy kicsit később történik, mint a vásárlás vagy az EP számlára befizetés, de így nagyon sokat lehet vele spórolni.
(rossmannban is van rossmanó akció és mindig adnak -10%-os kuponokat is, Müllerben pedig pl. JOY napokon vannak akár 20% kedvezmények is, illetve folyaqmatosan 3%- néha valamilyen nagy üzletlánc is hirdet egyszer nagyobb akciókat)
Ennyiért én a legjobbat veszem meg, nem drágább, mint a rosszabb noname.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!