Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ajánlanátok olcsó pelust?

Ajánlanátok olcsó pelust?

Figyelt kérdés
Igazából Liberót használok,vagyis már mondhatom,hogy használtam a 2 éves fiamnál,aki nappalra nem hord már pelust,csak a kakihoz kér.Valami olcsót vennék erre a célra,ráadom-kaki-leveszem...Nem ismerem az árakat más pelusoknál,születése óta csak Liberója volt,ajánlanátok nekem 6-os méretbe(15kg)bármilyen olcsó pelust?(Tesco,Aldi,Dm,Rossmann,Coop,Spar,Penny...ezeka boltok vannak nálunk)
2014. máj. 15. 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
A fehér Tescos a legolcsóbb. Teljese jó arra, amire neked kell!
2014. máj. 15. 22:35
 2/10 anonim ***** válasza:
68%

Én DM-eset veszek, mindig kuponokkal, így darabja a 4-esnek 35,50Ft-ta jön ki, ez ár/érték arányban a legjobb.

Ugyanilyen árban szerintem csak no name pelenkát kapsz 100-as boltokban, vagy bababizományiban.

2014. máj. 15. 22:38
 3/10 anonim ***** válasza:
46%

Én is a Dm Babylove pelenkát ajánlom kuponokkal. Annál nem létezik olcsóbb, csak ilyen másodosztályú pelusok, de a Dm-es az prémium minőség.

Jelenleg 3 hónapos a pici lányom, a hármas méretet használjuk amibe 100 db van, kuponokkal olcsóbb 35 Ft-nál is. Ár/érték arányban a legjobb szerintem is!

2014. máj. 15. 22:47
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
Kiszámoltam, kuponokkal 30 Ft/db a Babylove. Legalábbis a midi 100 db-os. Nyilván minél nagyobb méret, annál drágább. De ebből a pelusból a maxi méret 18 kg-ig jó, a nagy márkás pelenkáknak meg levitték a súlyhatárt 14 kg-ra maxi méretből! Semmivel se jobbak, meg úgyis az ember a szemétbe veszi jóformán. Azért meg nem érdemes tizenezreket költeni havi szinten.
2014. máj. 15. 22:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,meg fogom nézni őket...azt hiszem van olyan dm-es babylove(lehet nem jól írom)kuponom,holnap elmegyek:)
2014. máj. 15. 22:55
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
Csak a 25%-os joker kuponnal és a 15%-os végösszegivel ilyen olcsó. Amúgy 4699.- De még úgy is olcsóbb, mint a többi. Gyűjtsd a pontokat az active beauty kártyára! Most 4 ezer Ft felett adnak 100 pontot ajándékba.
2014. máj. 15. 23:19
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

2-es vagyok

A DM facebookos oldalán minden hónap első csütörtök-péntekén van 10%-os végösszegi kupon, én mindig ezzel+ a 25%-os kuponnal veszem, így lesz ilyen olcsó.

2014. máj. 16. 00:10
 8/10 anonim ***** válasza:
89%

30-40 Ft/db között én is meg tudom venni akár a PAMPERS zöldet (nem az olcsóbb narancsosat!).

Így:

- mindig akcióban veszek többet egyszerre

- ha DM-ben vásárolok, akkor 15% végösszegi és 25% joker (vagy babakupon az infopultból)

- áfás számlát kérek és egészségpénztárra elszámolom

- az egészségpénztári keretemből a babápolási dolgok árát 10 napon belül visszakapoma bankszámlámra

- szja bevalláskor az Ep befizetéseim 20%-át visszakapom

Igaz, ez utóbbi időben egy kicsit később történik, mint a vásárlás vagy az EP számlára befizetés, de így nagyon sokat lehet vele spórolni.

(rossmannban is van rossmanó akció és mindig adnak -10%-os kuponokat is, Müllerben pedig pl. JOY napokon vannak akár 20% kedvezmények is, illetve folyaqmatosan 3%- néha valamilyen nagy üzletlánc is hirdet egyszer nagyobb akciókat)

Ennyiért én a legjobbat veszem meg, nem drágább, mint a rosszabb noname.

2014. máj. 16. 08:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ment a zöld kéz,ma vettem a tescoba a sima fehér zacsis tescos pelust ha már ott jártam.A Dm-ig már nem volt kedvem elslattyogni ilyen időbe,de remélem már nem is kell több csomaggal vennem :D
2014. máj. 16. 13:13
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem a Dada,Toujours-os no names 100 ft-osban kapható pelenkák is tökéletesen megfelelenek erre a célra és akkor nem kell a kuponokat sem vadászgatnod.kb 36-39 ft-ra jön ki db-ja!
2014. máj. 17. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!